Mortal Kombat za domaći: Šifre kultne "tabačine" pisali smo u svesci i napamet učili sve fatalitije

Čitalac nam je poslao snimak sveske u koju je zapisivao poteze svakog lika iz igre, sve njihove magije i fataliti udarce...

  • 10

Najpoznatija "tabačina" svih vremena svakako je Mortal Kombat! Krvava i brutalna igra još od 1992. svojim "fatalitijima", od kojih se roditeljima i nastavnicima diže kosa na glavi, iz generacije u generaciju, oduševljava klince.

Sajraks, Kejno, Baraka, Skorpion, Rejden, Kejsi Kejdž, Sonja Blejd, Najtvulf, Sab-Ziro... svi ti kultni likovi iz igrice imaju svoje specifične veštine i pokrete koje je trebalo savladati da bi se "vezao" dobar "kombo", upotrebila magija i, na kraju, protivnik dokrajčio čuvenim "fatalitijem".

Koliko su igrači bili posvećeni igrici, pokazuje i primer našeg čitaoca koji nam je poslao snimak svoje sveske u koju je, kao domaći zadatak, zapisivao poteze svakog lika, magije i fatalitije. Iz nje bi se preslišavao kada bi trebalo da "opegla" nekog hvalisavog drugara na Segi, najčešće, a ponekada i na kompu ili Nintendu.

Verujemo da i danas može napamet da izdeklamuje neke od njih!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nebojsa

    3. mart 2021 | 22:06

    Najjaci fazon je bio kad je moj drugar prodao klincima sifru za sexeliti! Posle im je objasnjavao da moraju brze da kucaju!

  • Milan

    3. mart 2021 | 18:51

    Imam ovakvu svesku 😀, generacija '83

  • StoBihNaglasio

    3. mart 2021 | 19:29

    I dan danas pamtim ovu c napred a nazad a gore 🥷🏿

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA