Špagetima odgovaraju na glasine o svojoj nadolazećoj igri

Battlefield 6 ili špagete - šta je vaš izbor?

  • 0

Kako se približavamo planiranom prolećnom predstavljanju najnovije igre u Battlefield serijalu, tako imamo sve više glasina pred nama koje upućuju na dosta ambiciozno napucavanje.

Masovne bitke za do 128 igrača u modernom okruženju, kao i borbe sitnih formata, su glavna tema glasina po internetu, a spominje se da će biti prisutna destrukcija čitavih građevina, napredni endžin i naravno Battle Royale dodatak u besplatnom formatu. Ovo je sve praktično očekivano za Battlefield 6, ali i vrlo ostvarivo pošto glasine dolaze o uglavnom kredibilnih izvora koji igru očekuju ove jeseni.

Electronic Arts još nije zakazao datum predstavljanja igre. Dok nemamo ni potvrdu ovih glasina, Electronic Arts javlja da i on prati Twitter, gde je u stilu spomenutih glasina opisao špagete. Da, zvuči dosta nelogično, ali pošto tvit na Battlefield nalogu prati stil osobe iza glasina onda možemo zaključiti da se radi o nekoj vrsti slaganja sa navedenim elementima koji nas potencijalno očekuju u šestici.

Naravno, moraćemo da sačekamo još neko vreme dok ne saznamo zvanične detalje za Battlefield 6, ali po glasinama osećamo da će imati dosta potencijala. Electronic Arts je za sada jedino potvrdio da DICE LA punom parom radi na BF6.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA