Legendarni gol Brazila koji je ošamutio Barteza dobio svoju osmobitnu rekonstrukciju

Kako čuveni pogodak iz 1997, koji je Roberto Karlos postigao na utakmici Brazil - Francuska, izgleda u maniru čuvene igrice Sensible Soccer...

  • 0

Sensible Soccer, nekada veoma popularna igrica koja se početkom devedesetih često "pikala" na Amiga i Atari računarima, bila je veoma zaraza, ali znala da "nagradi" trud igrača.

Progurate se sa loptom napred, pronađete pravi ugao na levoj strani, lansirajte loptu u gol... dok svom snagom "orete" džojstikom....

Imajući u vidu nivo na kome su tadašnje igre bile, kretanje lopte i igrača nikada nije bilo preterano realistično. Sada su, međutim, ljubitelji "osmobitnog" fudbala rešili da, posle mnogo godina, malo porade na toj realističnosti.

Tako je čuveni gol iz 1997. godine, koji je Roberto Karlos postigao na utakmici Brazil - Francuska, sada dobio svoju Sensible Soccer verziju. Legendarni levi felš po desnoj strani, koji je Fabijana Barteza doveo do očaja, precizno je rekonstruisala ekipa sajta 8bitfootball. Rekostrukcija je napravljena u čast Karlosovog 48. rođendana.

Pogledajte snimak gola i Sensible Soccer rekonstrukciju, pa uporedite koliko su programeri uspeli da, i pored grafike od pre skoro 30 godina, verodostojno da rekonstruišu ovaj spektakularni pogodak.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA