PlayStation 5 dobija prvo veliko ažuriranje, značajno i za vlasnike "četvorke"

Najveći noviteti su mogućnost prenosa PS5 igara na USB skladište i "gameplay share" između PS5 i PS4 konzola...

  • 0

Kompanija Sony je najavila prvo veliko ažuriranje sistemskog softvera za PlayStation 5, koje će biti dostupno od srede, zajedno sa novim sistemskim apdejtom za PS4.

Najveći noviteti koja ažuriranje donosi su mogućnost prenosa PS5 igara na USB skladište i "gameplay share" između PS5 i PS4 konzola, a tu je i još nekoliko drugih novina.

Mogućnost prenosa PS5 igara na USB skladište znači da, igre namenjene za konzolu, inače predviđene za brzi SSD disk, zbog čega se ne mogu instalirati na dodatni drajv, možete jednostavno da "transportujete" između dva tipa uređaja, što je znatno brže nego ponovno preuzimanje igre.

Share Play je opcija koja će igračima omogućiti razmenu prenos gameplaya između PS4 i PS5 u realnom vremenu, ali i dati mogućnost da uzmu džojpede u ruke i zaigraju zajdno ili jedan protiv drugog.

Ažuriranje donosi i unapređenu komunikaciju među igračima u multiplejer modovima, kao i nove opcije za  mobilnu PS App aplikaciju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA