Kakva je sudbina dugoočekivanih Ubisoft igara?

Blokbaster Far Cry 6 će, kako je navedeno, izaći pre kraja tekuće fiskalne godine, odnosno do aprila 2022...

  • 0

Već smo uveliko zašli u mesec maj, a Ubisoft još uvek nije objavio nijedan naslov sa liste onih koje trenutno razvija. To ne znači da su uzeli pauzu, već da će raspored u drugoj polovini godine biti poprilično gust.

Finansijski izveštaj francuske kompanije doneo je dosta novih detalja, poput dodatnog odlaganja za Skull and Bones i fokusiranja na f2p naslove. Takođe, saznali smo kada Ubisoft otprilike planira da objavi neke od ranije najavljenih igara, piše Play!Zine.

Blokbaster Far Cry 6 će, kako je navedeno, izaći pre kraja tekuće fiskalne godine, odnosno do aprila 2022. Zajedno sa novom igrom u Far Cry serijalu, u istom periodu će izaći Rainbow Six Quarantine, nedavno najavljeni The Division Heartland, Prince of Persia i Roller Champions.

To je čak 6 igara, ali naravno postoji mogućnost da će neka od njih biti odložena u međuvremenu, ako se pojave neki problemi u razvoju tokom narednih meseci. Fanove verovatno najviše raduje to što će Far Cry 6 izaći uskoro, a dobro je čuti da će Rainbow Six "spin-off" nakon dugog razvoja konačno ugledati svetlost dana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA