Playstation ekskluzive nastavljaju sa uspehom na PC platformi

Days Gone je još jedan u nizu uspeha za Playstation i Sony

  • 0

Sony je ove godine nastavio sa praksom izdavanja Playstation ekskluziva i za PC platformu, i to sa igrom Days Gone, apokaliptičnom moto-avanturom.

Da je to bio pametan potez potvrđuje prvom mesto na listi najprodavanijih igara, kao i broj igrača koji su Days Gone zaigrali na Steam platformi ubrzo nakon izlaska. Igra je dostigla 27.450 konkurentnih igrača na Steamu tokom vikenda, a pritom je Days Gone dobio 89% pozitivnih ocena na istoj platformi. Brojevi sa Epic Games Store prodajnog mesta nisu dostupni, ali je i tu određeni deo publike kupio Days Gone.

Iako su brojevi igrača nešto slabiji od onih koje je dostigla prva Playstation ekskluziva na PC-u, Horizon Zero Dawn, i Days Gone je u prvih nedelju dana postigao odličan uspeh, što je svakako znak kompaniji Sony da radi i te kako dobru stvar.

Pošto su i sami igrači zadovoljni, a Sony gomila uspeh($), u narednom periodu možemo definitivno očekivati prelazak drugih Playstation ekskluziva na PC platformu, ali ostaje samo da vidimo koja je sledeća igra.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA