On je Anton Kastiljo, najveći zlikovac na ostrvu

Novi trejler za šesti nastavak sage Far Cry predstavlja glavnog negativca u igri...

  • 0

Ubisoft je objavio novi trejler za dugoočekivani šesti nastavak Far Cry sage koji stavlja akcenat na Antona Kastilja glavnog zlikovca na ostrvu, koga tumači američki glumac Đankarlo Esposito. Anton je okrutni tiranin, vođa fiktivne ostrvske države Jara, još jedan u nizu upečatljivih zlikovaca po kojima je Far Cry serijal poznat.

Ono što je, međutim, kod šestog dela sage zanimljivo je da će igrači, uz sezonsku propusnicu (season pass) moći da kroz priču prolaze i kao glavni zlikovci iz prethodnih igara. Tako će kao glavnog protagonistu moći da izaberu nekoga od sledećih likova: Vaas Montenegro (Far Cry 3), Pagan Min (Far Cry 4) i Joseph Seed (Far Cry 5) u tri jedinstvene epizode. Dok budu igrali sa njima, moći će dublje da upoznaju njihovu priču i iskustva, odnosno mračnu stranu njihovog uma.

Izlazak igre Far Cry 6 najavljen je za 6. oktobar, i to za veliki broj platformi: Xbox Series X/S, Xbox One, PS5, PS4, PC, kao i Stadia i Amazon Luna klaud servise.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA