Spremite se za nova osvajanja, Age of Empires 4 stiže ove jeseni

Igra će u verziji za PC računare biti dostupna od 28. oktobra, a od prvog dana će moći da je igraju i pretplatnici Xbox Game Pass servisa

  • 0

Fanove strategija iz Age of Empires serijala, nakon odličnih remastera ranijih naslova, ove jeseni konačno dobijaju priliku da zaigraju dugo očekivani četvrti deo serijala.

Age of Empires IV donosi dosta toga, kako za stare tako i za nove igrače. Dobar deo mehanike će dugogodišnjim fanovima serijala biti prepoznatljiv iz ranijih igara, dok se noviteti mogu očekivati kod upravljanja imperijom kroz vekove.

Igračima će na raspolaganju biti čak osam različitih civilizacija, četiri kampanje i 35 misija utemeljenih na istorijskim događajima, piše Play!Zine.

Tu je i mulitplejer mod za do 8 igrača, a što se dodatnih modova tiče, za početnike su tu tutorijal i specijalni "story mode".

Microsoft je otkrio da će Age of Empires 4 u verziji za PC računare postati dostupan za igranje od 28. oktobra, a od prvog dana će moći da ga igraju i pretplatnici Xbox Game Pass servisa. Igra će, takođe, moći da se kupi i putem Steam platforme.

(Telegraf.rs/Play.co.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA