Nova srpska multiplejer igra će oduševiti sve ljubitelje kvizova

Igrači imaju 24 sekunde da odgovore na 5 pitanja po rundi, a svaki tačan odgovor donosi jedan poen, odnsno jedan korak

  • 2

Sa domaće gejming scena stiže novo interesantno iznenađenje. Ovoga puta pažnju nam je privukla igra "21 Step To The Victory", izrađena u stilu kviza. U pitanju je onlajn multiplejer naslov u realnom vremenu za 4 igrača. Kao što i sam naslov igre kaže, onaj ko prvi napravi 21 korak na tabli, pobedio je.

Igrači na raspolaganju imaju 24 sekunde da odgovore na 5 pitanja po rundi, a svaki tačan odgovor donosi jedan poen, iliti jedan korak. Ukoliko igrač ima bar jedan tačan odgovor, osvojiće nagradu koja nekada može biti i negativna po igrača. Penali su generalno retki, i uglavnom igrača vraćaju nekoliko koraka unazad.

Igra se odvija u smeru kazaljke na satu i moguće je izbaciti igrača ukoliko svojim odgovorima ili nagradama dođete na njegovo polje (sustignete ga). Takođe možete preći i ispred igrača, ali onda postoji opasnost jer vas taj igrač može izbaciti u narednoj rundi, tako da definitivno treba voditi računa o vašoj poziciji, piše Play!Zine.

U igri postoji "kastomizacija" igrača od glave do pete, a u virtuelnom studiju se nalazi i publika koja će navijati za vas. "21 Step To The Victory" će imati potpunu lokalizaciju na srpski jezik, uključujući i sve natpise koji se nalaze u igri, čak i one na karticama nagrada. Pored multiplejera, postojaće i oflajn režim igre.

Prema rečima developera, igra je još uvek u ranoj fazi razvoja, i možemo očekivati veliki broj dodataka pre zvaničnog izlaska. U videu iznad možete pogledati kako gejmplej trenutno izgleda, od samog početka i predstavljanja igrača, do samog kraja igre i osvajanja novčane sume.

(Telegraf.rs/Play.co.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA