Comtrade Gaming i G3 Esports zajedno rade na platformi za esports klađenje

"Stručnost Comtrade-a u onlajn gejming industriji je bez premca, zbog čega smo veoma uzbuđeni što radimo sa njima na prvoj platformi ove vrste..."

  • 0

Kompanija Comtrade Gaming upravo je ušla na američko tržište, nakon što je postigla sporazum sa kompanijom G3 Esports za koju će obezbeđivati svoje iGaming i iCore platforme i pozadinsku tehnologiju.

Kada bude pušten u rad, novi G3 proizvod namenjen esports klađenju, će korisiti maksimum Comtrade-ovih servisa kao što su mendžment naloga igrača, bonusing u realnom vremenu, dinamična segmentacija i "push" poruke u realnom vremenu, i brojni drugi alati namenjeni igračima.

- U izboru partnera za našu predstojeću esports platformu, od najvećeg značaja nam je bilo da nađemo partnera koji će razumeti koji su naši zahtevi neophodni da bismo bezbedno i odgovorno i u skladu sa propisima mogli da upravljamo platformom - rekao je izvršni direktor kompanije G3 Esports Enthoni Gaud.

- Stručnost Comtrade-a u onlajn gejming industriji je bez premca, zbog čega smo veoma uzbuđeni što radimo sa njima na prvoj platformi ove vrste, koja će igračima ponuditi mogućnost esports klađenja.

- Potpuno smo oduševljeni saradnjom sa G3 Esports-om na njihovoj iGaming platformi - istakao je finansijski direktor Comtrade Gaming-a Stiven Valentin.

- Retko je naći nešto zaista novo i jedinstveno u online gambling svetu, ali naš esports sadržaj koga G3 stvara, u kombinaciji sa načinom na koji "sarađuje" sa igračima, predstavlja nešto potpuno novo.

- Oni su okupili tim vodećih stručnjaka iz različitih oblasti, a mi smo veoma ponosni na što je baš to naše prvo partnerstvo u SAD.

- Mi smo u Comtrade-u specijalizovani za tehnologiju igaming platformi, koju obezbeđujemo ključnim pružaocima takvih usluga, gde su pažnja igrača i životna vrednost ključne. To našim ljudima omogućava da se usredsrede svoje napore na marketing, znajući da je njihova pozadinska tehnologija zbrinuta!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA