Activision Blizzard je objavio mnoge legendarne naslove: Evo njihovih najpopularnijih igrica

Sećate se ovih igrica?

  • 0

Activision Blizzard je razvio mnoge legendarne naslove koji su bili ključni deo detinjstva većine gejmera. Međutim, s obzirom da Microsoft preuzima kompaniju, nekoliko naslova bi moglo imati novi dom, a i potencijalno novu budućnost kada se akvizicija završi.

Ne samo da će Microsoft odlučivati o budućnosti Activision Blizzard igara, već će moći i da blisko sarađuje sa svim razvojnim studijima Activision Blizzard-a. Iako se neće mnogo promeniti za igre ispod u bliskoj budućnosti, igrači će morati da sačekaju i vide kako će se akvizicija uticati na postojeće Activision Blizzard igre.

Evo nekih od najpopularnijih Activision Blizzard igara:

  1. World of Warcraft
  2. Call of Duty
  3. Diablo
  4. Overwatch
  5. Hearthstone
  6. Candy Crush
  7. Starcraft
  8. Crash Bandicoot
  9. Warcraft
  10. Heroes of the Storm
  11. Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2
  12. Spyro series
  13. Sekiro: Shadows Die Twice

Lista sadrži najpopularnije i najnovije Activision Blizzard igre, ali celokupna lista je relativno dugačka jer i Activision i Blizzard postoje još od 90-ih. Ovde možete pogledati sve igre koje je Activision objavio od svog osnivanja 1979. godine.

U poređenju sa Activision-om, Blizzard ima kraći portfolio jer se ovaj studio više fokusirao na onlajn igre i održavanje kvalitetnih naslova.

Od svih naslova predstavljenih u ovom članku, “Call of Duty”, “Overwatch” i “Hearthstone” privlače najveću pažnju zbog svojih aktivnih takmičarskih dešavanja. Ovo su neke od najpopularnijih eSports igara.

Akvizicija ovih naslova mogla bi pomoći Microsoft-u da proširi svoje znanje nad eSports gejmingom u celini.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA