Zvezda Matrix filmova pojaviće se u novoj "Horizon Forbidden West" igrici

Novi trejler dugo očekivane "Horizon Forbidden West" video igre otkrio je još likova.

  • 0

Keri En Mos, najpoznatija kao Triniti iz "Matrix" filmova pojaviće se kao novi lik u dugo očekivanoj "Horizon Forbidden West" video igrici.

Gejming studio Guerrilla Games je sinoć objavio novi trejler za predstojeći naslov, sa detaljima o mnogim novim frakcijama, antagonistima i narativnim nitima. Jedan takav lik otkriven u novom trejleru je Tilda, za koju je studio potvrdio da će joj glas davati Keri En Mos.

Tilda se samo nakratko pojavljuje na samom kraju trejlera, a studio je opisuje kao “misterioznu i komplikovanu sa posebnom vezom sa drevnom prošlošću”.

Mos nije jedina slavna ličnost koja se pojavljuje u novom trejleru. Lens Redik se vraća kao Silens - nomadski istraživač koji pomaže junaku u prvoj igri - a Endžela Beset, najpoznatija po ulozi kraljice Ramonde u “Crnom panteru”, daje glas Regali, glavnom antagonisti i vođi pobunjenika.

Nije nečuveno imati poznate glumce u video igricama, ali poslednjih godina, izgleda da se sve više njih okreće ovom medijumu. Jedno od najznačajnijih dešavanja u gejming svetu, bila je najava pre par godina da će još jedna zvezda "Matrix" filmova i to Kijanu Rivs biti lik u mega popularnom "Cyberpunk 2077" naslovu.

Gejming industrija raste neverovatnom brzinom, a deluje da i prave holivudske zvezde polako počinju da uviđaju potencijal video igara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA