≫ 

Internet u Nemačkoj duplo brži nego u Srbiji, a cena manja nego što mi plaćamo (VIDEO)

Sigurno vas stalno nervira spor internet i uvek obećate sebi da ćete sledećeg meseca nabaviti novi

  • 57

Korisnici širom sveta imaju dosta bolji internet nego mi, a za to čak ni ne plaćaju vrtoglavo visoke cifre.

Internet u Nemačkoj je veoma brz. Da je tako, dokazao je video snimkom jedan od korisnika interneta u Nemačkoj koji je svoj internet podvrgao Speed Test-u. Za 19,99 evra (oko 2.400 dinara) PING iznosi 9, što je odlično. Brzina download-a je preko 500 megabita u sekundi, pa je vreme skidanja sadržaja mnogo kraće. Upload ide do 50 megabita u sekundi, ali ovo je jedini kriterijum u kome je internet na testu pobacio.

- Za 19,99 evra ovo je odlično. Prve godine je ova cena, a posle će biti malo skuplje. Prvih 5 meseci je potpuno besplatan internet, tako da je ovo odlično, rekao je korisnik.

Korisnici u Srbiji u ponudi imaju internet čija se brzina kreće od 10 megabita u sekundi pa naviše, a za paket sa kablovskom televizijom gde je internet brzina 300 megabita u sekundi trebate da izdvojite od 2.000 dinara pa naviše i to samo ako uspete da uplatite internet po akcijskoj ceni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Moja malenkost

    29. decembar 2018 | 15:06

    Ne lupajte gluposti... 100/6 placam vec dugo 37,99 ovo 19,99 je prva ili samo pola godine posle bude 55,99 ili sl. i to samo za nove korisnike.. Interesantno je kako ljudi u Stbiji sve znaju a dalje od Bg nisu bili. pozz iz de

  • Boris

    29. decembar 2018 | 12:36

    Kao prvo, Ping od 9ms uopšte nije odličan. Poželjno je da Ping bude 0, što recimo kod većine naših provajdera jeste. Kao drugo, mogli biste malo da se informišete kako se izražava download i upload. Mbps znači broj megabita u sekundi, nikako megabajta, 500 megabajta po sekundi je enormna količina podataka i takav internet ne postoji!!!!

  • Da4a

    29. decembar 2018 | 17:36

    Brzina se meri u megabit-ima. Što se tiče cena u Rumuniji je tačno jer imaju najbolju infrastrukturu u evropi. To je uradio jedan mladi ministar telekomunikacija koji je došao posle pada Causeskua. Čovek je zaglavio zatvor zbog nesvesnog trošenja novca iz budžeta a samo par godina kasnije su svi shvatili koliko je mali bio pametan. Otuda puno servera za cloud širom Rumunije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA