≫ 

Napokon je otkriven identitet i svrha jajeta koje je sakupilo najviše lajkova na Instagramu ikada

Istina je napokon isplivala na videlo

  • 0

Istorija će pokazati da su 3. februar definisala dva velika događaja - Superboul 53 i otkrivanje identiteta najpoznatijeg jajeta na Instagramu.

Identitet jajeta koje je sakupilo najviše lajkova u istoriji Instagrama rezultat je rada kreativne marketinške agencije iz Londona, a ovaj kratak video objašnjava svrhu njegovog postojanja.

- Nedavno sam počeo da pucam. Pritisak društvenih mreža je počeo da ostavlja posledice. Ako i vi imate sličnih problema, pričajte sa nekim, počinje video sa ispovešću jajeta.

Sve se završava rečenicom - "možeš da se izboriš sa tim".

Na kraju video se pojavljuje i link za sajt za mentalno zdravlje u Americi.

Nakon ovog otkrivanja društvene mreže su pohrlile da pruže podršku jajetu i poruci koju je objavilo nakon Superboula.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
The wait is over 😅 All will be revealed this Sunday following the Super Bowl 👀 Watch it first, only on @hulu. #EggGang #WeGotThis #TalkingEggОбјава коју дели EGG GANG 🌍 (@world_record_egg) дана

Malo ko je očekivao da će se ova saga zavšiti na način na koji se završila, ali jedno je jasno - bolju poruku jaje nije moglo da pošalje.

Jedina stvar koja nije otkrivena jeste to da li je jaje od početka bilo deo ove kampanje, i pre nego što je postalo toliko poznato, ili je sve organizovano tek nakon meteroskog uspeha na Instgaramu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA