≫ 

Srbija dobila prvu školu za jutjubere: Program besplatan, prijavljivanje već počelo

Polaznici će osam dana raditi sa poznatim domaćim YouTuberima i stručnjacima za digitalni marketing

  • 3

Krovna organizacija mladih Srbije (KOMS) organizuje prvu Školu za jutjubere, namenjenu mladim kreatorima uzrasta od 15 do 18 godina.

Škola će biti održana od 3. do 10. februara 2020. godine, a priliku da unaprede svoja znanja i veštine imaće 12 početnika. Kompletan program i učešće su besplatni, a učesnici će imati obezbeđen smeštaj, hranu i neophodnu opremu.

Polaznici će osam dana raditi sa poznatim domaćim YouTuberima i stručnjacima za digitalni marketing i moći da nauče najvažnije veštine koje će im omogućiti da YouTube pretvore u karijeru, poput montaže, obrade fotografija, SEO, javnog nastupa, dikcije i analitke.

Poslednja dva dana škole, polaznici će raditi sa trenerima na snimanju, montaži i plasiranju svojih videa.

Svi zainteresovani za učešće u programu trebaju da kreiraju svoj video i organizatorima škole svoje podatke pošalju do 20. januara putem formulara koji je dostupan na sajtu KOMS-a.

(Telegraf.rs/Nova ekonomija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera

    13. januar 2020 | 21:18

    Citam i ne verujem. Kao da deca vec nisu dovoljno debilna, nego ih treba dodatno debilizovati. Boze, sacuvaj ih.

  • samo vas posmatram

    12. januar 2020 | 14:05

    I sto je najveca tuga u svemu ovi ce zaradjivati vise nego bilo koji obrazovan covek koji zavrsi fakuktet i bude radio u struci, ovo je jos jedan vetar u ledja da covek ode u EU, nema ni tamo okacenih para ali se bar diploma i rad placaju

  • DARKO 100%

    12. januar 2020 | 14:05

    Netreba tu nikakva skola ni Kale gospodar vremena je nema ali ima preko 200.000 pratilaca na stotine hiljada lajkova,moras imati harizmu,da budes zanimljiv i da budes avangarda vremenu u kom zivis

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA