≫ 

Zašto je veb sajt za privlačne ljude gotovo zabranjen za Britance i Irce?

Da biste se registrovali, prvo moraju da odobre vašu prijavu na osnovu fizičkog izgleda. Da li mislite da biste uspeli da se registrujete?

  • 1
Tom Hardi Printscreen: YouTube/Alan Carr: Chatty Man

Internet sajt Beautifulpeople.com, sa sedištem u Los Anđelesu, ima rigorozne kriterijume za pristupanje. Naime, da biste se registrovali, prvo moraju da odobre vašu prijavu na osnovu fizičkog izgleda. Kako se ispostavlja, naročite poteškoće imaju muškarci iz Irske i Velike Britanije.

Nedavno su objavljene brojke koje pokazuju da je tek 9 odsto Britanaca i 6 odsto Iraca imalo sreće da im se odobri prijava. Nasuprot njima, čak 60 odsto Šveđana ne deli isti problem, pa je njima pripala laskava titula najpoželjnijih muškaraca, prema kriterijumima ove stranice.

Kada su u pitanju žene, kontraverzni veb-sajt je pristupačniji Irkinjama i Britankama, mada ne previše. Dok se svakoj trećoj Irkinji odobri pristup, isti je slučaj sa tek 15 odsto žena iz Velike Britanije.

Najprivlačnijima se, pak, smatraju - Norvežanke. Više od dve trećine njih uspe da se prijavi, dok Nemice najgore prolaze među ženama. Tek svaka deseta uspe da pristupi „veb-sajtu za lepe ljude”.

Zašto baš Irci i Britanci?

S obzirom na to da je lepota u očima posmatrača, procena nečije naočitosti ili seksipila nije egzaktna nauka. Britanska platforma UNILAD je napravila anketu sa nekolicinom muškaraca iz Velike Britanije i Irske, kako bi saznali šta oni misle o ovoj veoma taštoj stranici za upoznavanje.

Mnogi od njih složili su se da su verovatno u pitanju predsrasude koje se tiču nege zuba, kao i da klimatski uslovi igraju veliku ulogu po pitanju izgleda njihove kože, koja je prirodno svetlija od muškaraca koji žive u južnoj ili jugoistočnoj Evropi, na primer, a koji imaju poželjniji, osunčan ten.

Kada pogledate glumce Toma Hardija, Majkla Fasbendera, Toma Hidlstona ili Kolina Farela, da li biste se složili sa procenama veb-sajta?

(Telegraf.rs/N.I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

  • Deran

    20. februar 2020 | 08:40

    Valjda im se prepoznaju incestoidne crte lica. Bas ruzna nacija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA