Google Doodle slavi globalne heroje borbe protiv korona virusa

"Hvala svim doktorima, medicinskim sestrama i medicinskim radnicima"

  • 0
Google Doodle, korona virus Printscreen: Google

Aktuelni Google Doodle, prikaz na glavnoj stranici najpoznatijeg svetskog internet pretraživača, posvećen je zdravstvenim radnicima širom sveta koji se bore protiv pandemije korona virusa.

Doodle koji prikazuje slovo "e", unutar Google logoa, iznad koga stoji srce, sa zaštitnom maskom i u medicinskoj "uniformi", jedan je u nizu ovih karaktrističnih crteža kojima će internet gigant iskazivati podršku onima koji najviše od sebe daju na suzbijanju pandemije.

Kada se mišem pređe preko logoa Google, javlja se natpis: "Hvala svim doktorima, medicinskim sestrama i medicinskim radnicima".

Prvi prikaz u serijalu od ukupno 14 Doodle-ova objavljen je u ponedeljak. Ova dva, kao i budućih 12 biće dizajnirani u istom formatu, gde je logo stilizovan tako da prvo slovo "G" šalje srce poslednjem slovu u nazivu Google - "e".

Svakoga dana, tokom ove i sledeće nedelje, neko od slova biće stilizovano u obliku nekoga od medicinskih ili drugih radnika čiji posao je od veliko značaja za suzbijanje globalne pandemije koronavirusa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA