Zašto je VPN nabolje internet rešenje u Srbiji?

Virtualna privatna mreža predstavlja interkonekciju lokalnih mreža koja koristi izuzetno bezbedne, kriptovane, načine međusobne komunikacije putem interneta

  • 2
Surfshark ltd Foto: Surfshark ltd

Internet je odavno postao deo naše svakodnevice i prvo mesto na koje "svraćamo" u potrazi za nekom informacijom ili zabavnim sadržajem. Globalna kriza izazvana pandemijom korona virusa dovela je stotine miliona ljudi u situaciju da moraju da rade od kuće. I kupovina, plaćanje računa, snabdevanje… i brojne druge usluge sve više se sele iz realnog u virtuelni svet.

To znači jedno: Kvalitetna internet veza nam je danas potrebnija nego ikada ranije. A kvalitetan internet, znači pouzdan VPN internet u Srbiji.

Tako, na primer, u situaciji kada je većina vaših kolega, koji rade na istom poslu iz svojih domova, sa raznih stana, grada, zemlje ili sveta, VPN je jedno od najpouzdanijih i najbezbednijih internet rešenja.

VPN je skraćenica koju ste sigurno čuli mnogo puta, i velika je verovatnoća da ste nekada, negde do sada i koristili ovu uslugu. Ali, šta je, u stvari, VPN?

Ova tri slova su skraćenica od engleskog naziva Virtual Private Network, odnosno Virtuelna privatna mreža.

Virtualna privatna mreža predstavlja interkonekciju lokalnih mreža koja koristi izuzetno bezbedne, odnosno kriptovane, načine međusobne komunikacije putem interneta. Za razliku od privatne, odnosno lokalne - LAN mreže, unutar koje su računari direktno povezani, VPN je mreža koja za povezivanje unutar privatne mreže koristi javnu mrežu, odnosno Intenet.

I pored toga, ova vrsta mrežne konekcije nudi izuzetno bezbednu vezu, budući da koristi šifrovani prenos podataka i, takozvani, sistem tunela, kako bi potpuno bezbedno preneo podatke između dve pristupne tačke. To za rezultat ima kvalitetnu i zaštićenu vezu koja korisnicma omogućava potpuno bezbednost u radu.

Zbog svih navedenih prednosti, VPN je mreža konekcija koja se preporučuje kako za poslovne, tako i za surfovanje internetom i sve ostale edukativne i zabavne namene.

A sve to sada vam u Srbiji nudi Surfshark, međunarodni internet provajder poznat po brzom, pouzdanom i bezbednom VPN-u. Svojim korisnicima Surfshark nudi kvalitetnu internet vezu, uz maksimalnu zaštitu njihove privatnosti.

Oni koji se odluče na Surfshark VPN dobijaju svoju IP adresu, a sa njom i zagarantovanu bezbednost i enkripciju svojih podataka, zatim mogućnost da koriste Netflix i druge najpoznatije svetske striming servise, kao i brojne domaće sadržaje i još mnogo toga.

Surfshark Serbian VPN korisnicima nudi zaštitu od praćenja podataka, koja skriva tragove njihovih onlajn aktivnosti, pa čak i činjenice da koristite VPN mrežu.

Netflix i drugi striming servisi stalno šire spektar svojih usluga. One, međutim, nisu uvek dostupne svima zbog geoblokiranja, odnosno onemogućavanja pristupa određenim sadržajima iz pojedinih delova sveta. Međutim, korisnici Surfshark Serbian VPN-a nemaju tih problema, već su u mogućnosti da pristupe svim sadržajima koje Netflix ima u svojoj ponudi.

A ukoliko živite u inostranstvu ili iz inostranstva poželite da gledate TV sadržaje srpskih medija, Surfshark VPN vam i to omogućava bez ikakvih problema sa geoblokiranjem.

Drugim rečima, Surfshark vam omogućava pristup sadržajima iz celog sveta, i to u svim delovima sveta. Tako da se sve što, pored Netflixa, imaju da ponude Amazon Prime ili Hulu, može naći na vašem ekranu.

Vašu IP adresu niko ne može da prati, pošto vam Surfshark VPN ostavlja mogućnost da je sakrijete. Ova opcija deo je standardne Surfshark ponude i korisnicima omogućava da na internetu postuju u potpunoj privatnosti, jer sa Surfshark VPN-om niko neće znati ko ste i šta radite u koliko im to sami ne javite!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA