Instagram i TikTok postaju prošlost: Nova društvena mreža raste brže od YouTube-a

Za samo nekoliko meseci kreirano je preko 5.000 video snimaka sa više od 100.000 pregleda...

  • 3
Selfi, devojka, telefon Foto: Unsplash

Nova video platforma YurOn povezuje svoje korisnike na nov način, koristeći tzv. povezane video razgovore (engl. threaded conversations). Ova konverzacija funkcioniše tako što korisnici postavljaju pitanja i odgovaraju na njih putem kratkih video snimaka.

Za samo nekoliko meseci od pokretanja, YurOn je privukao preko 5.000 korisnika, koji danas na toj društvenoj mreži provode više vremena nego na Twitteru.

Do sada je kreirano preko 5.000 video snimaka sa više od 100.000 pregleda - što je više nego što je YouTube imao u istoj fazi svog rasta, piše ZdNet.

Komunikacija funkcioniše tako što na YurOn-u potražite pitanje na koje želite da odgovorite i objavite video snimak. Svako u YurOn zajednici može da odgovori stvarajući tako povezani video razgovor (thread). Korisnik ima 30 sekundi video zapisa za započinjanje razgovora.

Možete da tražite teme koje vas zanimaju ili samo da se krećete kroz pitanja i odgovore. Ne postoje posebni filteri ili algoritmi vođeni validacijom, prenosi PC Press.

Platforma razvija nove načine za kreatore video snimaka da unovče svoje thred-ove, kao i mogućnost da plasiraju ekskluzivne sadržaje koji će se naplaćivati.

YurOn aplikacija je dostupna za preuzimanje iz iOS i Android prodavnica, a zanimljivo je i to da YurOn omogućava korisnicima da u njega investiraju i da poseduju deo te platforme za samo 10 dolara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA