≫ 

YouTube bez reklama postaje dostupan u Evropi

Novi Premium Lite paket, koji se prvo pojavio u Holandiji, Finskoj i Švedskoj, za minimalnu pretplatu donosi mogućnost gledanja video sadržaja bez prikazivanja oglasa

  • 2
YouTube, Jutjub, Logo

Foto: Unsplash

YouTube testira pristupačniji plan pretplate koji omogućava gledanje video sadržaja bez prikazivanja oglasa, ali bez mogućnosti preuzimanja videa van mreže, korišćenja usluge YouTube Music i reprodukcije u pozadini.

Novi Premium Lite paket prvo se pojavio u Holandiji, Finskoj i Švedskoj, a za sada je samo poznato da se nova usluga testira u Evropi, piše Engadget.

Za korišćenje usluge je potrebno platiti 6,99 evra (8,32 dolara) mesečno, dok normalna cena iznosi 11,99 evra (14,26 dolara). YouTube je potvrdio za The Verge da novu ponudu testira i u Belgiji, Danskoj, Luksemburgu i Norveškoj sa lokalno ekvivalentnim cenama. U poređenju sa tim, Netflix Basic košta 7,99 evra (9,50 dolara) u nekoliko od tih regiona.

Na stranici YouTube Premium Lite navodi se da korisnici YouTube i YouTube Kids usluge bez oglasa dobijaju za više uređaja, uključujući mobilne uređaje, računare i televizore, prenosi b92.

Ponuda osnovnih mogućnosti prikazivanja bez oglasa za manje novca sigurno će se svideti većem broju korisnika, a rezultat bi mogao da bude povećanje broja pretplata.

Video: Bravar dobio srebrno dugme za 300 hiljada pratilaca: Majstor za YouTube i frižidere

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Youtube

    3. avgust 2021 | 16:56

    Skinete na internetu youtube vanced i nema reklama nema nicega, mozete slusate muziku i sa ugasenim ekranom.

  • VpN

    3. avgust 2021 | 16:41

    I nema reклама

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA