Najavljene ogromne promene na Tviteru: Velika rokada do kraja godine

Ovo je najavio Parag Agraval

  • 0
Tviter

Foto: Profimedia

Novi izvršni direktor Twitter-a Parag Agraval najavio je u petak veliku reorganizaciju kompanije posle iznenadnog odlaska suosnivača i izvršnog direktora Džeka Dorsija, sudeći prema mejlu koji je cirkulisao po kompaniji, do kog je došao Washington post. 

Dvojica dosadašnjih direktora, Majkl Montano i Dantli Dejvis otići će sa tog mesta u novoj raspodeli uloga. Očekuje se da se to desi do kraja ove godine, Agraval je naveo u mejlu upućenom zaposlenima. Novim kadrovskim rešenjima, deluje, najviše su pogođena odeljenja zadužena za korisnike, prihod i tehnička odeljenja, koja će voditi Kejvon Bejkpur, Brus Falk i Nik Koldvel, navodi se u mejlu.

Ovi potezi su prvi glavni signal da novi vođa Twitter-a namerava da "prodrma" kulturu koja je smatrana sporom u uvođenju inovacija i prepunom unutrašnjih konflikata.

Za sada, Twitter nije komentarisao ove informacije.

Džek Dorsi je najavio svoju ostavku u kompaniji na samom početku ove nedelje. Naveo je da će ostati izvršni direktor Square-a, koji je preimenovao u Block da naglasi fokus na kriptovalutama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA