≫ 

Još jedan tehnološki gigant uključuje NFT-ove u svoje proizvode

Nova NFT Aggregation platforma će navodno omogućiti korisnicima da prikazuju i pretražuju NFT-ove iz udobnosti dnevne sobe.

  • 0
Foto: Pixabay

Očigledno željni da nas uvedu u svet u kojem ljudi ponosno prikazuju svoje nezamenljive tokene (NFT) na svojim pametnim TV ekranima, Samsung je najavio da će njegova linija televizora za 2022. godinu uključivati ugrađenu podršku za pretraživanje, kupovinu i prikazivanje NFT umestnosti.

Samsung je ovo opisao kao “prvi svetski NFT pretraivač i agregator tržišta na TV ekranima”.

Platforma, koja će biti dostupna na Samsungovim MicroLed, Neo QLED i The Frame modelima, omogućava korisnicima da pretražuju i kupuju NFT direktno iz njihovih setova.

Platforma preuzima NFT-ove sa nekoliko tržišta, tako da korisnici mogu da pregledaju umetnost i vide druge relevantne detalje, ko je kreirao delo, ili relevantne metapodatke blokčejna.

Koristeći tehnologiju pametne kalibracije, NFT tržište je dizajnirano da intuitivno prilagodi podešavanja ekrana na TV-u tako da odgovaraju unapred podešenim vrednostima kreatora datog NFT-a.

Prema Samsung-u, više detalja o NFT platformi biće dostupno u narednih nekoliko nedelja, kako budu počeli sa isporukom ovih uređaja.

Samsung je samo još jedna u nizu kompanija koje se okreću NFT-ovima, nedavno smo pisali o planovima gejming kompanije Ubisoft da u svoje igre implementira NFT-ove. Ova najava bila je suočena sa gotovo potpunim negodovanjem.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA