Pogledajte šta sve može novi iPad Air 2 (VIDEO)

Reklama od 60 sekundi pod imenom "Change is in the Air" (Promena je u vazduhu) prikazuje različite ljude koji novi iPad koriste na različite načine kako bi poboljšali svoj život i posao

  • 8

Novogodišnji praznici su nam svakim danom sve bliži, a kompanija Apple izbacila je novu reklamu kako bi privukla nove korisnike. U njoj su prikazane sve prednosti novog iPad Air 2 tableta.

Reklama od 60 sekundi pod imenom "Change is in the Air" (Promena je u vazduhu) prikazuje različite ljude koji novi iPad koriste na različite načine kako bi poboljšali svoj život i posao. Tako na primer jedna scena prikazuje čoveka koji je iPad ugradio na svoj motor, dok u drugoj dizajneri koriste ovaj uređaj kako bi dizajnirali proizvode za 3D štampanje.

U videu su prikazane i određene aplikacije među kojima su Tayasui Sketches, Post-It-Plus, iStopMotion, AutoCAD 360 i druge.

Pogledajte novu reklamu:

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: venturebeat.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    9. decembar 2014 | 23:57

    Marko...Samsung nemože da gazi ništa dok god ima Androidove sistem i da bude brži od iPada...nisam pristalica apla ali iPad 4 imam kako se pojavio na tržište i do sada nikad nije bilo problema sa njim radi ko švajcarski sat....

  • Antrax

    9. decembar 2014 | 22:48

    Ovaj tablet je stvarno lepo dizajniran i sve, ali nije to to, moje licno misljenje jeste da je za sada Nexus 9 ubica za tablete.

  • Marko

    9. decembar 2014 | 23:39

    Samsung gazi ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA