NOVI ANDROID STIŽE U FEBRUARU: Evo šta će se sve promeniti!

U pitanje je veoma ambiciozni update koji će korisnicima doneti još bolje iskustvo korišćenja Lollipop-a, ali i popraviti sve probleme sa kojima se oni trenutno susreću

  • 20

Android Lollipop 5.0.1 je trenutno najnovija verzija čuvenog Google-ovog operativnog sistema, a prema novim informacijama, "Zeleni robot" će već u februaru dobiti verziju 5.1 koja će doneti brojna poboljšanja.

Novi Android doneće "Silent mode" koji ne postoji u običnom Lollipop-u, poboljšanja u stabilnosti sistema, RAM menadžmentu i trajanju baterije.

Pored toga, rešiće se problem iznenadnog zatvaranja aplikacija, kao i problem sa Wi-Fi konekcijom, ali i gomila drugih sitnijih i manje bitnih stvari.

Evo šta sve može novi Android, ali ne i iOS 8.

U pitanje je veoma ambiciozni update koji će korisnicima doneti još bolje iskustvo korišćenja Lollipop-a, ali i popraviti sve probleme sa kojima se oni trenutno susreću.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: phonearena.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Begz

    19. decembar 2014 | 00:05

    iOS je tata

  • NN

    19. decembar 2014 | 10:30

    Ima par nedostataka. Npr kada iskljucite tonove, alarm se ne cuje. Jutros sam zakasnio 15 minuta jer nije zvonio. To je zbog toga sto nema silent opciju. Jedva cekam update, tuga kako da im promakne nesto takvo.

  • androidarmy

    19. decembar 2014 | 10:01

    Da li ce uskoro doci i update za s4 ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA