Ova Gigatron ponuda će vas oboriti s nogu. Evo i zbog čega

Reč je o Toshiba All-in-One modelu računara koji je snižen čak 33.000 dinara, a pored toga Gigatron svakom kupcu ovog uređaja poklanja i Toshiba LED televizor od 32 inča

  • 2

All-in-One (AIO) računari su za kratko vreme privukli veliku pažnju javnosti i osvojili srca korisnika širom sveta. Naime, u monitoru sa ekranom osetljivim na dodir nalazi se celokupan hardver. Pored toga što izgledaju lepo i elgenantno u svakom okruženju, bilo da je reč o dnevnoj sobi ili kancelariji, ovi uređaji odlikuju se i odličnim performansama.

Gigatron je pred početak novogodišnjih praznika spremio sniženje upravo jednog ovakvog modela, sa poklonom koji će vas sigurno oduševiti. Reč je o Toshibi LX830-108 AIO računaru, koji je snižen čak 33.000 dinara, pa njegova cena sada iznosi 99.990 dinara. Pored toga, kupovinom ovog uređaja Gigatron vam poklanja Toshiba LED televizor od 32 inča. 

Toshiba LX830-108 ima ekran dijagonale 23 inča Full HD rezolucije, Intel Core i7 procesor sa četiri jezgra, 4 GB RAM memorije, i neintegrisanu grafičku karticu NVIDIA GeForce GT 630M sa 2GB sopstvene memorije. Pored toga, hard disk od jednog terabajta biće i više nego dovoljan za skladištenje svih vaših ličnih podataka. Uz ovaj model dolazi i Windows 8 operativni sistem, koji će korišćenje računara zahvaljujući ekranu osetljivim na dodir podići na još veći nivo. Više informacija o ovom modelu, kao i neverovatnom poklonu možete pogledati OVDE.

Pored toga što je spremio ovu odličnu ponudu, Gigatron je pripremio i odlične načine plaćanja za sve kupce. Svaki proizvod možete kupiti na odloženo plaćanje do 300 dana, i to BEZ KAMATE. Takođe, za iznose do 60.000 dinara kredit je moguće dobiti na licu mesta samo sa ličnom kartom. Više informacija možete pronaći na zvaničnom sajtu Gigatron.rs ili pozovite besplatan Call Centar na 0800 30 40 50.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA