SMARTFON BUDUĆNOSTI: Honor Magic će prepoznati da li ga drži vlasnik kako bi uradio jednu neverovatnu stvar! (FOTO) (VIDEO)

Honor svoj novi telefon naziva još i "uređajem budućnosti"

  • 3

Kompanija Honor predstavila je u Kini svoj novi pametni telefon pod nazivom Magic, koji je specijalan po jednoj stvari - neće prikazivati notifikacije dok ne utvrdi identitet vlasnika.

Nesvakidašnji dizajn ovog telefona ostaviće vas bez teksta, a on u sebi krije još puno jedinstvenih stvari!

Honor svoj novi telefon naziva još i "uređajem budućnosti", piše portal "The Verge".

Telefon dolazi sa AMOLED ekranom od pet inča, zadnjom kamerom od 12 i prednjom kamerom od osam megapiksela, Huawei Kirin 950 proceosor, 4 GB RAM i 64 GB memorije za skladištenje podataka, Androidom 6.0 i baterijom od 2.900 mAh.

Tu su naravno i skener za otisak prsta, kompas, žiroskop, akcelerometar.

Honor Magic proizvodi se u porcelansko beloj boji i u takozvanoj  "golden black" (crno-zlatnoj) boji, iako nije poznato kako ona tačno izgleda.

Foto: Promo/Honor Foto: Promo/Honor

Međutim, ovaj telefon je specifičan po opciji "WiseScreen" koja se oslanja na senzore u okviru uređaja i infrared senzoru koji je ugrađen u prednju kameru. Kad god vlasnik  uzme svoj telefon u ruku, senzori će utvrditi da li je to zaista on kako bi se uključio ekran. 

Takođe, opcija "FaceCode Intelligent Recognition" će omogućiti prikazivanje notifikacija samo kada telefon drži njegov vlasnik.

Trenutno je ovaj telefon dostupan samo u Kini.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dule

    19. decembar 2016 | 15:33

    Kuda plovi ovaj brod? Pa nije mi taj telefon ni žena ni dete pa da me prepoznaje kada ga uzmem u ruke. Ali svet je opsednut nekim nevažnim stvarima,telefonima, kolima,tehnikom uopšte,da to počinje da gubi svaki smisao. Ljudi postaju robovi,polako, svojevoljno ali sigurno.

  • Kiza

    29. decembar 2016 | 11:15

    Ima sve i svasta. A zamislite- moze se i telefonirati sa njim i sms se moze poslati :D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA