Ovaj telefon ima iste specifikacije kao novi Samsung Galaxy S8, ali košta duplo manje (FOTO) (VIDEO)

Xiaomi Mi 6 je stigao

  • 6

Xiaomi je kineski proizvođač mobilnih telefona koji važi za tamošnji Apple, a uprkos teškoj godini koju je imao za sobom, ova kompanija uspela je da isporuči vrhunski pametni telefon po veoma pristupačnoj ceni.

XIAOMI NAPRAVIO NAJLUĐI TELEFON DO SADA: Uopšte nema ivice, svuda je ekran!

U pitanju je Xiaomi Mi 6, smartfon koji poseduje sve što i uređaji većih proizvođača, kao što je Samsung na primer, piše "Mashable".

On ima najnoviji Snapdragon 835 procesor, 6 GB RAM i 64 GB memorije za čuvanje podataka, dual kameru od 12 Mpix, stereo zvučnike, bateriju od 3.350 mAh, vodootporan je i ima ekran od 5,15 inča.

Kamera je naročito interesantna jer je Xiaomi iskombinovao "wide-angle" i "telephoto" sočiva kako bi omogućio 2x optički zum, na sličan način na koji to radi kamera na iPhone-u 7 Plus.

Pomenute specifikacije su trenutno najbolje na tržištu i veoma lako se mogu porediti sa onima koje poseduje Galaxy S8.

Naravno, specifikacije na papiru su jedna stvar, a korišćenje u realnosti sasvim druga, pa se često dešava da se one ne mogu porediti, naročito kada je kamera u pitanju.

Printskrin: Youtube/  Tech Bee Printskrin: Youtube/Tech Bee

Međutim, jedna stvar koju Xiaomi Mi 6 nema u odnosu na Samsung Galaxy S8 je elegantan dizajn. Uprkos blago zakrivljenoj staklenoj pozadini, Mi 6 i dalje ima velike okvire iznad i ispod ekrana.

Naravno, cena je definitivno najveća razlika između ova dva uređaja. Xiaomi Mi 6 će koštati oko 363 dolara, što je skoro duplo manje od ostalih "flagship" modela koji su se pojavili ove godine.

Pogledajte video:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA