IZNENAĐENJE U GIGATRONU: Sajam popusta samo ovog vikenda!

Pored popusta od 10 odsto na foto-aparate, očekuje vas i 20 odsto popusta na Gigatron računare, a sve to sa 500 dana odloženog plaćanja bez kamate za kupovinu laptopa ili tableta. Platite kada i koliko želite!

  • 2

Razmišljate o kupovini više uređaja, a nemate dovoljno novca za ceo spisak želja? Gigatron vam ovog vikenda, tačnije od 26. do 29. septembra, u svim svojim radnjama omogućava da sa popustom kupite baš sve što ste želeli.

Pored popusta od 10 odsto na foto-aparate, koji će vam omogućiti da u visokoj rezoluciji zabeležite sve drage trenutke, tu je i popust od 20 odsto na popularne i visoko kvalitetne Gigatron računare.

Kao posebno iznenađenje, očekuje vas još jedna pogodnost! U svim radnjama jednog od najvećih lanaca prodaje IT opreme dobićete 500 dana odloženog plaćanja bez kamate za kupovinu laptop ili tablet računara. Možete platiti onako kako vaš kućni budžet diktira, kada i koliko želite.

Dozvolite sebi da priuštite baš sve što ste želeli i prepustite se iznenađenju.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA