Samsung Galaxy A9 i A7 – telefoni sa moćnim kamerama (FOTO)

Korak sa ovim uređajem drži Galaxy A7, sa moćnom zadnjom trostrukom kamerom i elegantnim dizajnom

  • 1

Inovativna zadnja četvorostruka kamera, pouzdana baterija, prvoklasni dizajn i moćne nove funkcije za izuzetne celodnevne performanse, glavni su aduti novog Samsung Galaxy A9 telefona.

Korak sa ovim uređajem drži Galaxy A7, sa moćnom zadnjom trostrukom kamerom i elegantnim dizajnom.

Galaxy A9 prvi je uređaj na svetu sa četvorostrukom zadnjom kamerom. Zadnja kamera sa četiri objektiva omogućava korisniku da pravi dinamične fotografije i ima sledeće specifikacije: glavna kamera: 24MP AF, F1.7; telefoto kamera: 2X optičko uveličanje, 10MP AF, F2.4; ultra široki objektiv: 120°, 8MP, F2.4 i dubinska kamera: 5MP, F2.2, dok prednja kamera ima 24MP, F2.0.

Foto: Promo/ Samsung

Ovakva zadnja kamera korisniku donosi niz inovacija i korisnih funkcija. Sa glavnim objektivom od 24 MP fotografije su jasne i živopisne, kako pri uslovima jake svetlosti tako i pri niskoj osvetljenosti, u bilo koje doba dana. Dvostruko optičko uveličanje daje detaljne snimke u gro planu, čak i iz daleka. Ultra širokim objektivom moguće je praviti profesionalne fotografije uz opciju za optimizaciju scene. Pomoću funkcije veštačke inteligencije koja omogućava prepoznavanje scena, kamera je pametnija i u stanju da identifikuje ono što korisnik snima i shodno tome prilagodi podešavanja. Takođe, sa dubinskim objektivom moguće je ručno podešavanje dubine polja fotografije i izoštravanje predmeta fotografije za neverovatne slike koje izgledaju kao da ih je slikao profesionalac.

Foto: Promo

Samsung Galaxy A9 ima bateriju od 3.800mAh. Sa memorijom od 128 GB i mogućnošću proširenja do 512 GB, korisnik može bez ograničenja da zabeleži sve što želi, da čuva više, a briše manje. Poseduje i funkcije Bixby, Samsung Pay i Samsung Health, kao i aplikaciju App Pair. Uređaj je prvoklasnog i elegantnog dizajna, sa 3D zakrivljenom staklenom zadnjom maskom, i dostupan je u tri boje: crnoj, plavoj i ružičastoj.

Galaxy A7 je odličan spoj "uloženog i dobijenog". Sa cenom od 41,990 dinara u slobodnoj prodaji i kod operatera, vredan je ozbiljnog razmišljanja za kupovinu. Ima moćnu zadnju trostruku kameru, sa odličnim karakteristikama. Ultraširoki objektiv od 8 megapiksela, sa uglom od 120 stepeni je iste širine vidnog polja kao i čovekovo oko. To znači da Galaxy A7 snima svet baš onako kako ga korisnik vidi, što dovodi do fotografija neograničeno širokih kadrova.

Uz objektiv od 24 megapiksela i objektivom za dubinu, funkcija Live Focus ovog uređaja omogućava kontrolu dubine vidnog polja podešavanjem bokeh efekta. Takođe, ovakav objektiv automatski propušta više svetlosti, spajajući četiri piksela u jedan piksel kada nema dovoljno svetla. Korisnik tako dobije fotografije savršene bistrine, na jakom svetlu i pri uslovima niske osvetljenosti. Scene Optimizer je inteligentna funkcija za optimizaciju pomoću koje kamera uređaja Galaxy A7 kategoriše predmet fotografije, a zatim podešava boju, kontrast i osvetljenost, trenutno optimizujući kvalitet slike.

Foto: Promo

Prednja kamera ima 24 megapiksela, sa podesivim je LED blicem, za bistre selfije u bilo koje doba dana, a uz funkciju Selfie Focus moguće je snimiti selfije sa bokeh efektom.

Galaxy A7 ima prepoznatljiv, beskonačni Super AMOLED displej od 6,0 inča i podržava i Dolby Atmos tehnologiju za reporodukciju zvuka. Elegantnog je dizajna, urađen od stakla, glatkih, neprekinutih zakrivljenih linija. Dostupan je u slobodnoj prodaji i kod operatera po ceni od 41,990 dinara, u crnoj, plavoj i zlatnoj boji.

Foto: Promo/ Samsung

Oba uređaja, i Galaxy A9 i A7, idealna su za one koji su uvek u pokretu, avanturističkog su duha, vole "život u slikama" , kao i da se izražavaju kroz upečatljive fotografije.

(Telegraf.rs/ PR)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mitar

    20. oktobar 2018 | 23:40

    Samsung polako ali sigurno gubi trku sa huaweiom... ceka ga sudbina Nokie, akcenat stavljaju na gluposti tipa zakrivljeni ekran za koji ni sami ne znaju cemu služi, kinezi gaze li gaze...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA