Sve koji su skinuli novi iOS na svoj iPhone sačekalo je krajnje neprijatno iznenađenje

Čini se da je Apple zbrzao ovaj apdejt, i sada korisnici plaćaju cenu

  • 1

Apple je ove nedelje izbacio novi apdejt za najnoviju verziju svog mobilnog operativnog sistema.

Ovaj potez bio je motivisan pravnim problemima sa kojima se kompanija suočava i cilj je bio da se popravi ozbiljan bag u vezi sa podacima u iOS-u 12.1.1.

Nažalost, kkao se broj ljudi koji su skinuli novi apdejt povećavao, polako je počela da se vidi mnogo ozbiljnija posledica Appleovog brzanja - stvari su se zapravo pogoršale.

iOS 12.1.2 je počeo da pravi ozbiljne probleme sa mobilnim internetom na iPhone uređajima na koje je preuzet.

Iako je isprva Apple tvrdio da je problem prisutan samo u Turskoj, žalbe besnih korisnika pokazale su da se on zapravo proširio mnogo dalje.

Foto ilustracija: Telegraf/Shutterstock

Brojni korisnici na društvenim mrežama prijavljuju kako su izgubili mobilni internet na telefonu nakon apdejta i da zbog toga ne mogu da pristupe sajtovima ili koriste popularne aplikacije.

Još jedan problem koji se pojavio jeste i pogoršavanje internet konekcije, pa postoje korisnici koji tvrde da se njihovi iPhone telefoni sami prebacuju sa LTe veze na 3G.

U odgovoru na ove probleme, Apple savetuje restartovanje telefona i apdejtovanje podešavanja koji se tiču operatora, ali to do sada nije dalo željene rezultate.

Još jedno rešenje mogao bi da bude novi apdejt, a čini se da je kompanija iz Kupertina počela da radi na iOS 12.1.3 verziji koja bi uskoro mogla da bude dostupna sa rešenjem za ovaj ozbiljan probolem.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mire

    24. decembar 2018 | 08:50

    Baš me čudi, zašto je to ažuriranje bilo usmereno na Tursko tržište. 😉

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA