≫ 

Nove glasine tvrde da bi Apple mogao da uradi nešto nezamislivo sa novim iPhone modelima

U pitanju je potez koji bi mogao da oduševi mnoge, posebno vlasnike Android telefona

  • 0

Kada je Apple predstavio Lightning konektor 2012. godine, reakcije su bile prilično izmešane.

Sa jedne strane, ovaj konektor je doneo brojna funkcionalna unapređenja u poređenju sa 30-pin dok konektorom, dok sa druge, mnogi nisu bili zadovoljni činjenicom da je nova tehnologija učinila mnoge od njihovih iOS dodataka potpuno beskorisnim.

Nekoliko godina kasnije, 30-pin konektor je stvar prošlosti i udaljeno sećanje i još jedan primer tehnologije koju je Apple ostavio iza sebe kako bi predstavio superiornu zamenu.

Naravno, Apple je ovaj konektor zamenio specijalnim Lightning konektorom koji mu je dozvolio da svoje iOS uređaje odvoji od Android rivala.

Foto: Tanjug/AP

Međutim, sada su je pojavile iznenađujuće glasine koje tvrde da je kompanija iz Kupertina na ivici da zameni ovaj konektor nečim što je industrijski standard i šta koriste svi ostali.

U pitanju je nešto što su mnogi smatrali gotovo nemogućim.

Sudeći po ovim glasinama, novi iPhone telefoni bi mogli da imaju ugrađenu podršku za USB-C.

Foto: Tanjug/AP

A za glasine trenutno postoji prostora jer Apple i dalje radi na detaljima kada je u pitanju nova generacija iPhone uređaja, tako da je i dalje sve moguće.

A to bi bile dobre vesti za mnoge, posebno vlasnike Androida koji razmišljaju o prelasku na Appleov telefon - jer će dodavanjem podrške za USB-C, i dalje moći da koriste brojne druge uređaje, umesto da kupuju posebne

Appleove zamene.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA