Novi Google Pixel telefoni će izgledati spektakularno - ako su ovi renderi tačni

Google radi na prilično interesantnom dizajnu za svoje PIxel 4 i Pixel 4 XL smartfone

  • 2

Čini se da će 2019. godina birti prililčno uzbudljiva za sve fanove smartfona.

Tačnije, biće uzbudljiva za sve fanove Android telefona jer se očekuje da će iPhone 11 modeli najverovatnije proći kroz suptilne nadogradnje.

Sudeći po informacijama do kojih je došao jedan od najtačnijih Apple insajdera na planeti, Apple će se najverovatnije držati istog dizajna koji je prvi put predstavio 2017. kada su u pitanju novi iPhone modeli.

Sa druge strane, Android proizvođači napokon su odlučili da prestanu da kopiraju kompaniju iz Kupertina - barem za sada, a rezultati te odluke su zaista impresivni.

A ako je verovati novim renderima za predstojeće Pixel modele, i Google bi mogao da predstavi prilično impresivne telefone ove godine.

Grafički dizajner @PhoneDesigner je na Twitteru objavio rendere koji prikazuju kako bi novi Google Pixel 4 i Pixel 4 XL na osnovu svih glasina i potvrđenih informacija mogli da izgledaju.

Ako se ispostavi da Google zaista predstavi telefone koji će izgledati ovako, pred Android fanovima je prilično uzbudljiva godina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    19. mart 2019 | 14:34

    Ubedljivo najbolji i najbrži telefon na tržištu.. o stabilnosti da ne govorim jer je sam Google izmislio Android operativni sistem

  • majkan

    20. mart 2019 | 09:05

    Mozda najbrzi ali posle mi9 ,Ne videh da ga je iko na testovima pobedio

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA