Apple sprema prilično skupo iPhone iznenađenje za ovu godinu koje se neće svideti fanovima

Čini se da Apple priprema prilično skupo iznenađenje

  • 1

Iako smo mislili da imamo gotovo sve informacije u vezi sa novim iPhone modelima, nove kontroverzne informacije su sve bacile u vodu.

Citirajući verodostojne izvore iz Appleovvog lanca isporuke, poštovani japanski bloger Mak Otakara otkrio je iznenađujuće vesti da tehnološka kompanija priprema čak 5 novih iPhone modela.

Pored očekivanih iPhone XS, XS Max i iPhone XR apdejta, Otakara tvrdi da Apple priprema i 6.1-inčni i 6.5-inčni model sa OLED displejima, tanjim kućištem, trostrukim kamerama na zadnjoj strani sa većim senzorima, 18W brzim punjačima i obrnutim bežičnim punjenjem.

Foto: Tanjug/AP

Otakara je ranije naveo da će iPhone XS, XS Max i XR modeli dolaziti sa sporim punjačima i identičnim kućištima, kao i da će model sa oznakom XR imati LCD displej.

Sve to ukazivalo je na predstavljanje modela koji bi cenovno bio iznad XS serije, a verovatno deo dugoočekivane Pro serije.

Sa druge strane, ne očekuje se da će Apple predstaviti 5G telefon, a i pitanje je kako će kupci reagovati na novi, skuplji Pro model s obzirom na to da iPhone XS Max model sa 512GB interne memorije već sada košta 1.450 dolara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

  • Goran

    11. april 2019 | 17:58

    Proci ce kao sa proslim modelima velika cena pa posle smanjuj proizvodnju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA