Svi su ubeđeni da je direktor Foxconna upravo pokazao kako će izgledati novi iPhone

Da li je neko zaista u javnosti otkrio kako će novi iPhone izgledati?

  • 0

Uprkos moru informacija koje možemo da nađemo na internetu u vezi sa novim iPhone modelima, neke od njih su više, a neke manje kredibilne.

A mnogima se ova učinila kao poprilično kredibilna, barem na prvi pogled.

Najnoviji video direktora Foxconna, kompanije koja sklapa iPhone modele, pokazuje ga kako u ruci drži iPhone koji ima nešto veću postavku kamera na zadnjoj strani nego što je to slučaj sa aktuelnim modelima iPhone XS ili XS Max.

Ako neko ima priliku da se dočepa prototipa neobjavljenog iPhone modela, onda je to svakako direktor jednog od Appleovog najvećih dobavljača.

Ova teorija ima popriličnog smisla, ali ako nastavite da dalje gledate video postoji velika šansa da ćete i sami primetiti da u pitanju ipak nije novi iPhone - ma koliko mi želeli da smo ga upravo uočili.

Postoji veliki broj maski za iPhone koje odaju utisak veće ili drugačije postavke kamera, a one na modelu u videu izgledaju "veće" ali su i dalje pozicionirane kao i one na postojećim modelima.

Sa druge strane, očekuje se da će novi iPhone 11 i 11 max imate kvadratno pozicionirane tri kamere.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA