Upravo se pojavila najuzbudljivija glasina u vezi sa novim iPhone modelima

Ako Apple zaista odluči da napravi ovu veliku promenu, mnogo će olakšati život svima

  • 2

Očekuje se da će ove godine Apple najverovatnije predstaviti tri nova iPhone telefona, direktne naslednike modela iPhone XS, XS Max i iPhone XR.

Brojne dosadašnje glasine bavile su se izgledom i postavkom kamera na novim modelima, ali ova najnovija mogla bi da bude i najzanimljivija.

Sudeći po japanskom blogu Macotakara, iPhone 11 modeli će svi dolaziti sa potpuno novim USB-C adapterima, kao i USB-C-to-Lightning kablovima.

Foto: Weibo

A najbolje od svega, USB-C adapteri bi trebalo da podržavaju 18W brzo punjenje.

Poređenja radi, proizvođači Android telefona su značajno unapredili svoje punjače koji podržavaju brzine punjenja koje premašuju 18W - tačnije od 25W do 40W, u zavinosti od modela i kompanija.

S obzirom na to da je teško da će baterije u skorije vreme postati veće, brzina njihovog punjenja je sledeća najbolja stvar koju možemo da imamo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zadovoljani korisnik Mi8 Explorer

    30. april 2019 | 22:32

    Stvarno genijalno i revolucionarno otkriće koje ja koristim na mojim Mi telefonima već 3 godine 😁

  • majkan

    1. maj 2019 | 00:20

    Kakvi su ovo likovi , kasne za svetom 3 god.Iskopiraju necije i onda je revolucionarno.Smesni su a jos smesniji likovi koji ih nose.Obicno ljudi kompleksasi operisani od tehnike ali oni znaju da je najbolji!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA