Apple je upravo poslao apdejt za samo jedan iPhone model kako bi rešio samo jedan problem

U pitanju je vrlo važna funkcija

  • 0

Apple je izbacio iOS 12.3.2 apdejt danas i čini se da je napravljen kako bi rešio jedan specifičan bag.

Navodno, ova verzija iOS-a trebalo bi da popravi problem koji ima iPhone 8 Plus i koji se tiče Portrait mode dubinskih efekata.

Tačnije, Apple kaže da iOS 12.3.2 rešava problem koji može da dovede do toga da u Portrait modu korisnici naprave fotografiju bez efekta dubina na pojedinim iPhone 8 Plus modelima".

A zbog toga što je apdejt izbačen kako bi rešio samo ovaj problem, dostupan je samo za iPhone 8 Plus modele predstavljene 2017. godine.

Iphone, Kamera Foto: Pixabay.com

Ako u obzir uzmemo to da je Apple u velikoj meri promovisao bokeh i blur efekte unutar Portrait moda kao bitnu funkciju modela Iphone 7 Plus, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPhone XS Max i iPhone XR, kompanija sada mora da brzo deluje i rešava sve probleme koji nastanu.

Ako imate iPhone 8 Plus, apdejt možete da preuzmete tako što ćete otići do Settings > General > Software Update i dodirnuti opciju Download and Install na dnu ekrana.

Pre nego što pokrenete apdejt, postarajte se da je vaša baterija napunjena i telefon povezan na WiFi kako ne biste trošili svoj internet.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA