≫ 

Google je upravo objavio sliku novog Pixel telefona - jer mu je bilo dosta glasina

Google je rešio da je dosta glasina

  • 0

Nakon brojnih glasina o novim Pixel 4 telefonima, Google je odlučio da se oglasi - tako što je objavio fotografiju ovog telefona.

Slika dolazi sa Googleovog zvaničnog Twitter naloga posvećenom hardveru, i u pitanju je svakako nesvakidašnji potez kompanijinog PR odeljenja.

Ipak, zahvaljujući ovoj slici, možemo da potvrdimo nekoliko stvari u vezi sa Pixel 4 modelom.

Prvo, da, postoji veliko kvadratno kućište za kameru koje poprilično štrči u odnosu na kućište i u velikoj meri podseća na ono što je Apple spremio za novi iPhone.

U samom kvadratnom kućištu smeštene su barem dva objektiva, što je svakako velika promena u odnosu na Googleovu dosadašnju filozofiju da jedna kamera može da pravi podjednako kvalitetne fotografije kao i dve ili tri.

 

Pored dve kamere i LED blica, postoje i dve rupe u bloku, najverovatnije za senzore.

Pixel 3 ima samo jedan senzor koji služi kako bi podseio kameru za LED osvetljenje i elektronske displeje, tako da su sva senzora još jedna nova promena.

Još jedno otkriće jeste i nešto što se ne nalazi na zadnjoj strani telefona, a to je se čitač otiska prstiju.

Pixel linija je ovaj senzor uvek imala na zadnjoj strani, ali s obzirom na to da se pojavio solidan broj telefona koji čitač otiska prstiju imaju ispod ekrana, moguće je da je Google krenuo tim putem.

Doduše, postoji mogućnost da kompanija u potpunosti odbaci ovaj vid zaštite telefona i potpuno se prebaci na sistem otključavanja uz pomoć crta lica.

Za sada nije poznato kako će izgledati prednja strana telefona, ali za to ima još vremena jer se očekuje da će Google novi telefon predstaviti u oktobru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA