• 1

Ne instalirajte novi iPhone apdejt jer ćete ostati bez veoma važne funkcije

Novi apdejt, novi problemi za Apple

  • 1

Kada je Apple predstavio iOS 13.2 apdejt krajem ovog meseca, vlasnici novih iPhone modela dobili su Deep Fusion funkciju koja donosi mnogo bolje fotografije.

Ali uz novi apdejt stigao je i novi problem - čini se da raspolaganje memorije na telefonu ne funkcioniše kako bi trebalo.

Recimo da gledate YouTube video i pauzirate ga kako biste se javili na poziv. Kada se vratite na YouTube tab, on više nije tu.

Drugim rečima, iOS 13.2 apdejt doneo je ozbiljne probleme sa multitaskingom.

iPhone 11

Foto: Profimedia

Uprkos tome što većina iPhone modela ima dovoljno RAM-a da može da izađe na kraj sa dve aplikacije koje rade u isto vreme, problem je prijavio veliki broj korisnika.

Svi novi iPhone modeli imaju 4GB radne memorije, a zahvaljujući odličnoj hardverskoj i softverskoj optimizaciji Applea, to je više nego dovoljno za ozbiljan multitasking.

Multitasking je prvi put predstavljen sa iOS 4 verzijom, a čini se da stariji urešaji, kao što su iPhone 6S i 6S Plus nemaju ovaj problem, več sam onoviji iPhone 11 modeli.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Beast

    Stari dobri manipulator Apple, nepresusan izvor kontradiktornosti...sam kvari, sam popravlja... a kupac treba da bude srecan kad moze da ga priusti i da cuti i updejtuje svoj iphone pod upozorenjem kako je to dobro za telefon a taj isti update upravo usporava vas uredjaj posle nekog vremena terajuci vas da kupite novi model i tako u krug...

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima