Pokreni lavinu u 2020. uz 366 GB

Nova godina je prilika da se otvori novo poglavlje, bez obzira na to da li voliš prazničnu euforiju ili je zabilaziš u širokom luku. Možda je baš ulazak u prestupne, „nove dvadesete“ pravo vreme da ostvariš neke od novogodišnjih odluka koje si do sada odlagao. Ili jednostavno nisi imao vremena. Verovao ili ne desi se neka magija kada ono što smo naumili stavimo „na papir“, a ako to još i podelimo sa svetom...

  • 0
Vip XMAS lampice 366 Foto: VIP

Pisana, a u današnje digitalno doba, kucana reč zaista ima moć da nas motiviše da ostanemo dosledni u ispunjenu svojih odluka i istrajemo. Ukoliko se se pri tom u ovu avanturu upustiš sa još nekim, izgledi da zajedničkim snagama ostvarite cilj znatno se povećavaju. Podeli svoju odluku sa svetom i već si uradio više od pola posla. Činjenica da naše okruženje i ljudi do kojih nam je stalo znaju da smo nešto naumili je dodatna motivacija da se ne odustane.

Hej pa neki od najvećih izazova podeljenih na društvenim mrežama, pokrenuli su ljude na akciju. Sećaš se #10yearschallenge, #bottlechallenge ili #metoo challenge-a? Online zajednica može biti moćan saveznik i otkud znaš, možda baš tvoja novogodišnja odluka pokrene lavinu! Ko zna gde to može da te odvede, ali svakako će ti „pojesti“ malo više gigabajta. Trebaće ti više intereneta da odgovoriš na sline poruke i komentare, održiš pažnju i motivaciju. Mada budimo realni, interneta nikad dosta, zar ne?

Bilo da si za ili protiv novogodišnjeg hipe-a, Vip ti nudi više interneta za  slobodniju komunikaciju tokom godine, dodatnih 366 gigabajta dodatnog interneta u periodu od godinu dana, uz potpisivanje ugovora za bilo koju NEO tarifu i telefon po želji.

Šta god da vam je na pameti i među željama za korišćenje interneta, dodatne gigabajte u nacionalnom saobraćaju možete trošiti odjednom ili rasporediti tokom čitave godine.

Srećnih 366!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA