Crkla vam je "pametna futrola"? Apple ima iznenađenje za vas!

Ako pametna futrola, koja omogućava produženo trajanje baterije za vaš iPhone XS, iPhone XS Max ili iPhone XR, ne radi - ovo je dobra vest za vas

  • 0
Apple Foto: Printscrin Youtube / UrAvgConsumer

Ukoliko vam se pametna futrola za produženo trajanje baterije (Smart Battery Case) za iPhone XS, iPhone XS Max ili iPhone XR ne puni kada je uključena u struju ili jednostavno ne puni telefon, Apple će vam je besplatno zameniti.

Obaveštenje o zameni pametnih futrola za produženo trajanje baterije, kupljenih između januara i oktobra 2019. godine, objavljeno je na zvaničnoj Apple-ovoj stranici.

- Apple je utvrdio da pojedina "Smart Battery Case" kućišta, napravljena za iPhone XS, iPhone XS Max i iPhone XR mogu imati problema sa punjenjem, naveo je Apple. Zato će ih Apple ili ovlašćeni Apple servisi zameniti besplatno.

Na sajtu se, takođe, napominje da Apple "može da ograniči popravku na izvornu zemlju ili region gde je dodatak kupljen". Zato, ako ste se u međuvremenu negde preselili, ili ga niste kupili u svojoj zemlji, možda ne bi bilo loše da prvo pozovete Apple-ovu prodavnicu, navodi Mashable.

Apple je, takođe, objavio da ovaj problem ne menja period trajanja garancije za "Smart Battery Case", ali će korisnici moći da zamene neispravna kućišta i do 2. godine nakon puštanja tog proizvoda u maloprodaju, odnosno sve do januara 2021. godine.

(T.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA