≫ 

Hrabar potez Kineza: Novi premijum Xiaomi stiže istog dana kada i nova Samsungova Galaxy S serija

Ako se informacija o datumu predstavljanja novog Xiaomija pokaže kao tačna, pitanje je zbog čega su se u toj kompaniji odlučili da svoj događaj organizuju u isto vreme sa Samsungovim

  • 2
Xiaomi Mi Note 10

Ilustracija / Foto: Xiaomi

Ako je suditi prema informacijama iz Kine, novi flegšip telefon kineske kompanije Xiaomi - model Mi 10, trebalo bi zvanično da bude predstavljen 11. februara. I tu ne bi bilo ništa neuobičajno da Samsung prethodno nije zakazao svoj "Samsung Galaxy Unpacked Event" u San Francisku za - 11. februar.

Informaciju u predstavljanju novog Xiaomija objavio je sajt GizChina, zajedno sa promo posterom koji najavljuje događaj, a na kome stoji pomenuti datum. On se, međutim, odnosi na predstavljanje u Kini, pa se ne isključuje mogućnost da se globalna premijera Mi 10 odigra dan kasnije - 12. februara.

Xiaomi Mi 10

Foto: Xiaomi / Giz China

Što se Samsunga tiče, očekuje se da će korejski gigant u San Francisku predstaviti premijum modele pametnih telefona nove Galaxy S serije, novi "savitljivi" telefon Galaxy Z Flip, kao i novi model bežičnih slušalica.

Inače, Xiaomi Mi 10 će biti prvi telefon kineskog proizvođača opremljen snažnim Snapdragon 865 procesorom.

 

Na posteru, koji reklamira njegovo predstavljanje, vide se Mi 10 i Mi 10 Pro telefoni. Na fotografiji je uočljivo da se njihov dizajn ne razilkuje mnogo od drugih Xiaomi telefona, osim što se "sa leđa" ističu crnom trakom sa leve strane, koja uokviruje kamere, navodi Tech Radar.

Ako se informacija o datumu predstavljanja novog Xiaomijevog flegšipa pokaže kao tačna, postavlja se pitanje zbog čega su se u toj kompaniji odlučili da svoj veliki događaj organizuju u isto vreme sa događajem koji će (na globalnom nivou) "poklopiti" njihov.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aikon

    22. januar 2020 | 00:49

    Zato što će Xiaomi pokoriti svet,živi bili pa videli!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA