≫ 

Mnogo toga za malo para: Stiže naslednik jednog od popularnijih telefona u Srbiji

Poco telefoni će i ubuduće biti uređaji sa procesorima najviše klase i velikom količinom RAM memorije

  • 3

Kineska kompanija Xiaomi nedavno je objavila da će ubuduće imati još jednu podružnicu. Osim prošle godine "otcepljenog" podbrenda Redmi, sopstvenu brend liniju proizvoda dobiće i naslednici hit telefona iz 2018. godine - Pocophone F1.

Novoosnovani Poco brend upavo je najavio naslednika tog "best buy" modela. Manmohan Čandolu, generalni menadžer kompanije Poco India, izneo je detalje o novom uređaju.

Novo Poco, koji bi zvanično trebalo da bude predstavljen u martu, zadržaće glavni fokus tog brenda na pružanju korisniku najbolje moguće vrednosti za njegov novac. To znači da će Poco i ubuduće biti uređaji sa procesorima najviše klase i velikom količinom RAM memorije.

Što se softvera tiče, uređaje će pokretati Android oprativni sistem u kombinaciji sa Xiaomi-jevim MIUI interfejsom prilagođenim za Poco telefone.

Poco će, prema Čandoluovim rečima, i ubuduće koristiti prodajnu i servisnu mrežu matičnog Xiaomija, kao i data centre za skladištenje podataka korisnika, prenosi GSM Arena.

Poco će u početku samostalno nastupati samo onlajn, dok će "oflajn kanale" formirati "u hodu". Što se globalnih ambicija brenda tiče, kompanija će u početku prvenstveno biti orjentisana na indijsko tržište, dok će dalja ekspanzije uslediti kasnije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BOŽA♤

    23. januar 2020 | 15:19

    Toliko popularan da ga kod nikog video nisam...

  • Majkan

    25. januar 2020 | 14:32

    Presao na xiaomi jos pre 3-4 god.Kad neko izbaci takve komponente za manje ili isto para nek se javi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA