Android "u fulu" i niže cene: Hauwei P40 stiže sa svim Google aplikacijama?

Danas se, takođe, na YouTube-u pojavio i prvi video koji prikazuje novi premijum Huawei telefon

  • 3
Huawei P40 Printscreen: Twitter/@RODENT950

Izvršni direktor potrošačkog odeljenja kompanije Huawei Ričard Ju je sredinom decembra 2019. najavio da će sledeći flegšip telefoni tog kineskog proizvođača biti predstavljeni u martu u Parizu.

Kako je Ju tada rekao, telefoni Huawei P40 serije će koristiti Android 10 operativni sistem i EMUI 10 interfejs, s tim što se, zbog zabrane Bele Kuće uvedene američkim kompanijama za saradnju sa kineskim tehnološkim gigantom, dalo pretpostaviti da neće imati najpopularnije Googleove servise i aplikacije (kao što je to bilo slučaj sa modelom Huawei Mate 30).

Međutim, dojavljivač @RODENT950 (saradnik poznatijeg dojavljivača @Slashleaks) upravo je na Twitteru objavio da će Huawei P40 telefoni jeftiniji od svojih prethodnika, da koristi Android 10 i EMUI 10, kao i da je "sve kao što je bilo pre kada je operativni sistem u pitanju".

@RODENT950, u odgovorima na svoj osnovni tvit, navodi da će cene novih telefona u Kini biti između 470 i 870 evra, kao i između 599 i 999 evra, što se najverovatnje odnosi na kinesko tržište.

Da li to zaista znači da će budući vlasnici Huawei telefona nove P serije, poznate po vrhunskim karakteristikama kada je snimanje fotografija i videa u pitnjanju, imati mogućnost da koriste Gmail, Google Maps, ali ionoo najznačajnije - Google Play prodavnicu aplikacija, ostaje da se vidi...

Inače, danas se, takođe, na YouTube-u pojavio i prvi video koji prikazuje novi premijum Huawei uređaj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Beogradjanka

    27. januar 2020 | 18:37

    Huawei the best

  • Ogi

    27. januar 2020 | 18:36

    Imate zmaj Xiaomi telefone za 160-190€..Nema da misliš oće neće a šljakaju, evo meni,po godinu i po bez ikakvih problema.

  • Митар из Дубича

    27. januar 2020 | 22:00

    Купио сам xiaomi redmi note 8 шије ове самсунгове и ајфонове презадовољан сам!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA