≫ 

Ovo je najjednostavniji telefon na svetu: Ima samo dve opcije, a kupci su poludeli za njim

Iako ovaj uređaj neće privući pažnju mlađe populacije, ipak je zbog jednostavnog dizajna, upotrebljivosti i izdržljivosti rasprodat u rekordnom roku

  • 3
The Light Phone II Foto: screenshot/facebook.com/Rich DeMuro

Sa dimenzijama od 9,4 puta 5,6 centimetara, The Light Phone II je samo nešto malo veći od kreditne kartice. A sa samo 78 grama težine mnogo je lakši od svih drugih pametnih telefona.

Dizajn crno-belog ekrana se, na prvi pogled, ne razlikuje mnogo od ostalih pametnih telefona, sve dok ne počnete da ga koristite. Baterija je jedan od njegovih glavnih aduta, jer uz minimalno osvetljenje može trajati i do tri dana bez punjenja.

The Light Phone II u osnovi ima dve opcije - poziv i slanje poruka. Ipak, dizajneri Holijer i Tang omogućili su još nekoliko opcija koje svakako mogu biti od korisne vlasnicima, kao što su: kalkulator, alarm, GPS praćenje i hotspot.

Budući modeli bi treblo da imaju i reprodukciju muzičkog sadržaja, automatsko pozivanje taksija... ali ne i mogućnost korišćenje društvenih mreža, piše Popsugar.

Rukovanje uređajem jednako je jednostavno kao i njegov dizajn. Vlasnici prilikom podešavanja telefona koriste lični nalog. Tako da mogu uneti već postojeće sa drugih uređaja, kao dodati ili obrisati alate koji (ni)su kompatibilni sa uređajem.

The Light Phone II se u SAD prodaje po ceni od 350 dolara.

(Telegraf.rs/N.N.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ha

    2. februar 2020 | 16:12

    Cuj 350 dolara a nema nista pa za 20 dolara mozes da kupis nokiu 3310...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA