≫ 

Cybertruck za u džep: Ovakav iPhone do sada niste videli

Iza dizajna stoji ruska kompanija Caviar, koja je već odgovorna za niz luksuznih replika popularnih telefona

  • 0
Caviar iPhone Printscreen: YouTube/Caviar iPhone

Pametni telefoni najčešće dolaze u pravougaonom obliku, i tako je već godinama. Oblik ipak polako evoluira, a kako bi proizvođači OLED ekrane i metalna kućišta uređaja pokorili svojoj volji.

Uprkos tome modeli su slični, ako se zanemare slučajevi inspirisani naučnom fantastikom, ali bi to uskoro moglo da se promeni.

Kompanija Tesla je nedavno dobro prodrmala svet, a kada je predstavila Cybertruck, i to najviše zbog futurističkog dizajna. To izgleda utiče i na svet telefona, te pojavu modela koji je inspirisan upravo Cybertruck dizajnom, piše The Verge.

Radi se o novom Cyberphone-u, koji je ništa drugo do skupa ljuštura za novi Apple iPhone 11 Pro. Iza dizajna stoji ruska kompanija Caviar, koja je već odgovorna za niz luksuznih replika popularnih telefona.

Početna cena novog modela je nešto preko 15 hiljada dolara, a eksperti proizvod opisuju kao praktičnu futrolu koja štiti stakleni ekran, te može da se transformiše i u postolje za telefon, prenosi PC Press. Skupocena futrola je, naravno, integrisana u telefon, a napravljena je od titanijuma, zbog čega Cyberphone i ima tako visoku cenu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA