≫ 

Najbrže rastući brend pametnih telefona stigao u Srbiju, poznate cene na domaćem tržištu

Realme je predstavio tri modela realme X2, realme 5 i realme 5 Pro, koji se odlikuju izuzetno dobrim odnosom cene i svega onoga što za nju nude

  • 0
realme X2 Pro Foto: realme

Kineski brend pametnih telefona realme održao je prvo zvanično predstavljanje svojih uređaja sa srpsko tržište i najavio početak njihove prodaje. Predstavljena su tri modela realme X2, realme 5 i realme 5 Pro, koji se odlikuju izuzetno dobrim odnosom cene i svega onoga što za nju nude.

Sva tri modela opremljena su Qualcomm Snapdragon procesorima i sistemom od četiri kamere, a napajaju ih velike baterije kapaciteta od 4.000 i 5.000mAh.

Ono što realme telefone izdvaja od većine konkurentskih uređaja je njihov kristalni dizajn, koji odlikuje holografski efekat prelivanja boja na poleđini uređaja.

realme Foto: realme

U oktobru 2019. godine brend je objavio statističke podatke kompanije Counterpoint o globalnim isporukama mobilnih telefona realme za treći kvartal, koji svrstavaju ovaj brend na visoko 7 mesto.

Ovo je prvi put da je brend ušao u top 7 brendova mobilnih telefona nakon što se pre toga nalazio u top 10 brendova u drugom kvartalu 2019. godine. Ukupan broj isporučenih uređaja u trećem kvartalu je iznosio više od 10 miliona jedinica i tokom godine brend realme je dostigao rast od 808 odsto što ga čini najbolje plasiranim brendom na svetu i najbrže rastućim brendom mobilnih telefona na svetu, sa godišnjom stopom rasta od 505 odsto.

Ovo je rezultat "Dare to Leap" koncepta koji je glavni razlog, pored snage proizvoda, zbog kog je brend ostvario tako iznenađujuće rezultate. Treba uzeti u obzir i činjenicu da je brend osnovan pre samo 18 meseci.

realme X2 Foto: realme

Za poslednji Black Friday, realme X2 Pro je dospeo na prvo mesto po prodaji na sajtu Amazon, a na sajtu realme.com beleži značajan rast tokom ovog perioda. Prodaja preko sajta realme.com je porasla za +1.300 odsto. Brend je prisutan na 22 tržišta na 4 kontinenta, uključujući Kinu, Jugoistočnu Aziju, Rusiju, Indiju i Evropu i postigao je fantastične rezultate na velikom broju novih tržišta.

Uspeh realme proizvoda je potvrđen dobijanjem velikog broja nagrada i međunarodnih priznanja, a to najbolje oslikava i 17 miliona globalnih korisnika i 24 miliona fanova širom sveta.

realme 5 Foto: realme

Brend realme je sa svojim zvaničnim proizvodnim portfoliom pokrio sve od pristupačnih proizvoda do flegšip telefona na globalnim tržištima plasiranjem realme X2 Pro telefona, a svojim kupcima pruža i iznenađujuće "Dare to Leap" proizvode u različitim cenovnim kategorijama.

Istovremeno, kao novi brend, realme je angažovao globalnog giganta industrijskog dizajna Naota Fukasavu kao gostujućeg direktora za dizajn u kompaniji. Kooperacija Fukosave i brenda realme rezultirala je brojnim Master Edition proizvodima, svojevrstan pristup industrijskog dizajna u oblasti pametnih telefona. Master Edition proizvodi su stekli odličnu reputaciju među potrošačima koji imaju ozbiljnije zahteve.

realme 5 Pro Foto: realme

Pametni telefoni realme biće dostupani krajnjim potrošačima u poznatim maloprodajnim lancima i ostalim bolje snabdevenim prodavnicama, i to po cenama koje, zajedno sa karakteristikama predstavljenih uređaja, možete videti u tabeli:

realme cene Foto: realme

O brendu realme

realme je brend koji specijalizovan za proizvodnju pametnih telefona sa najboljim dizajnom i performansama. Nakon plasiranja proizvoda na tržištu Azije, proizvodi brenda realme su doživeli odličan uspeh i prijem na ovom tržištu kao rezultat odličnih performansi i stila. Nakon prodaje milion uređaja u roku od samo 3 dana u Indiji, brend realme sada spada u top 4 najboljih brendova u ovoj zemlji po prodaji. U top 5 brendova je u Indoneziji, dok na globalnom nivou spada u top 7 najprodavanijih brendova pametnih telefona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA