≫ 

Prvi Huawei Lite telefon sa opcijom brzog punjenja!

Zaboravite na brige oko punjenja telefona uz Huawei P40 Lite sa SuperCharge punjačem od 40W

  • 11
Huawei P40 Lite Foto: Huawei

Globalno predstavljanje Huawei P40 serije putem online prezentacije, privuklo je pažnju mnogih. Na našem portalu mogli ste da ispratite najnovije informacije o svim uređajima koji su predstavljeni, a dok ne stignu na naše tržište odlučili smo da vam predstavimo celu seriju počevši od najmlađeg modela - Huawei P40 Lite pametnog telefona.

U prethodnom tekstu, imali ste prilike da pročitate osnovne informacije o njemu i da saznate koje su to najpoznatije domaće i strane aplikacije dostupne u zvaničnoj Huawei prodavnici aplikacija – Huawei AppGallery. Sada vam donosimo sve najvažnije informacije o Huawei P40 Lite – telefonu koji će vas osvojiti svojim zanimljivim dizajnom i fenomenalnim performansama.

Huawei P40 Lite Foto: Huawei

Huawei P40 Lite poseduje četvorostruku AI kameru, Kirin 810 čipset, bateriju od 4.200mAh i HUAWEI SuperChargepunjačod 40W.

S obzirom da je reč o Lite modelu telefona, Huawei je i ovog puta uspeo da nadmaši samog sebe, jer nijedan Huawei Lite telefon do sada nije imao Super Charge punjač. Do Huawei P40 Lite telefona su tu mogućnost imali samo vodeći telefoni u seriji. Ukoliko se pitate zašto nam se ta mogućnost toliko dopala, rećićemo vam samo da uz ovaj punjač možete napuniti svoj Huawei P40 Lite od 0 do 70 odsto za samo pola sata! U kombinaciji baterije velikog kapaciteta i Huawei SuperCharge punjača potpuno bezbrižno možete da koristite sve ostale sjajne opcije koje nudi ovaj telefon, kao što su odlična kamera ili procesor koji podržava rad najrazličitijih video igara.

Huawei P40 Lite Foto: Huawei

Kad smo pomenuli kameru, već na prvipogled privućiće vas raspored četvorostruke kamere na Huawei P40 Lite. Ovaj pametni telefon je opremljen glavnom kamerom od 48MP, ultra-širougaonim objektivom od 8MP, makro objektivom i bokeh objektivom za rekreiranje plitkih efekata dubine polja. Glavna kamera, u kombinaciji sa moćnim Kirin 810 čipsetom može da podrži fotografije visoke rezolucije. Takođe, kamera koristi AI algoritme za kombinovanje više fotografija kako bi nastale što oštrije i kvalitetnije fotografije.

Ukoliko volite da fotografišete pejzaže ili da pravite fotografije sa porodičnih okupljanja ili druženja sa većom grupom prijatelja, možete se osloniti na Huawei P40 Lite. Sa ultra-širokougaonim objektivom od 120°, on lako može da "spakuje" 10 ljudi u grupnu fotografiju. Na Huawei P40 Lite telefonu, distorzija ivica koja obično "muči" širokougaona sočiva je poboljšana naprednim algoritmima. Bilo da je reč o širokougaonom portretu ili pejzažnoj fotografiji, sve će se činiti prirodnijim i realnijim.

Huawei P40 Lite Foto: Huawei

Kada je u pitanju prednja kamera, ona ima 16MP i smeštena je u gornjem levom uglu ekrana. Dakle, sa P40 Lite modelom, Huawei se odlučio za opciju bez notch-a kada je kamera u pitanju, što vam omogućava bolje FullView iskustvo pri gledanju sadržaja na ekranu.

U ovom cenovnom rangu, Huawei P40 Lite je telefon koji može da vam pruži odlične fotografske mogućnosti i performanse.

Huawei P40 Lite Foto: Huawei

#OstaniteKodKuće, budite bezbedni i istražite više uz Huawei!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zdravko

    31. mart 2020 | 17:11

    Huawei super brzo punjenje je odlična opcija. Za svega pola sata imate 70% napunjene baterije. Koristim P30 Pro sa ovim punjačem od 40W i prezadovoljan sam. Respekt za Huawei što je i srednjoj klasi dao ovo rešenje.

  • Murat

    31. mart 2020 | 17:43

    Ja koristim p 10 lite koji ima brzi punjac... Tako da nije prvi već četvrti po redu.

  • Duda

    31. mart 2020 | 20:47

    I ja koristim mate 20 sa brzim punjacem,tako da ovo nije prvi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA