≫ 

Ukleta fotografija: Ovu sliku nipošto ne smete da postavljate na ekran svog Android telefona!

Jedno od rešenja za korisnike uređaja sa Android 10 sistemom i starijim jeste da pokrenu telefon u tzv. Safe Mode-u i promene slike ekrana i zaključanog ekrana na taj način

  • 4
Ukleta fotografija Android

Printscreen: Twitter/@UniverseIce

Korisnici Android 10 i starijih operativnih sistema ne smeju da koriste ovu sliku kao pozadinu početnog ili zaključanog ekrana, objavio je sajt PhoneArena.

Njenim korišćenjem izazva se spontano resetovanje uređaja, koje se odvija u nedogled, jer telefon uspeva da se pokrene, ali pri učitavanju korisničkog interfejsa ponovo dolazi do resetovanja.

Pre svega, iz nekog razloga ova slika u poslednjih nekoliko dana maja bila popularna, a pretpostavljamo da su je mnogi korisnici preuzeli iz znatiželje, da bi se potom našli u problemu.

Prema istom izvoru, ne postoji precizno objašnjenje zašto slika krajolika planina i jezera u suton izaziva krah korisničkog okruženja Android telefona, ali veruju da je u pitanju zahtevniji način prikaza boja, koji mnogi telefoni ne podržavaju, pa usled toga dolazi do kraha UI-ja na Android-u.

Takođe, rešenje problema vide u učitavanju slike u program za obradu fotografija i snimanja slike u drugom režimu boja tj. kolor profilu, nakon čega ne bi trebalo da dolazi do ovog problema, prenosi Mob&IT.

Jedno od rešenja za korisnike uređaja sa Android 10 sistemom i starijim jeste da pokrenu telefon u tzv. Safe Mode-u i promene slike ekrana i zaključanog ekrana na taj način, dok će svi ostali, nažalost, morati da primene tzv. Hard Reset svog uređaja i izgube podatke.

 

Video: Tri najbolje besplatne aplikacije za navigaciju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA