Samsung i Google - dobitna kombinacija za sadašnjost i za budućnost

Podrška koju moćnim Samsung uređajima pruža Google omogućava ovim naprednim pametnim telefonima da svojim vlasnicima ponude maksimum korisničkog iskustva, ali i da ih vrte u neka prošla draga vremena...

  • 1
Samsung Galaxy Note20 Ultra

Foto: Samsung

Od najranijih dana detinjstva upućeni smo jedni na druge, na naše najbliže i na drugare iz detinjstva sa kojima smo u kontaktu i danas, kada živimo na različitim stranama sveta. Danas odrasli, često poželimo da se vratimo u te bezbrižne dane, kada nas ništa nije ograničavalo i kada smo se nesputani po ceo dan jurcali ispred zgade ili vozili bicikle po kraju.

Često, umorni, posle posla uz kafu, pomislite kako se ti dani nikada neće vratiti, a onda vam se telefon oglasi zvukom rezervisanim za posebne prijatelje. Tada shvatite da živite u tehnološkoj eri i da vas vaši pametni telefoni, koliko god vas njihova neprestana zvonjava nervirala tokom radnog vremena, u pravom trenutku mogu povezati sa pravim ljudima i vratiti vam "taj osećaj" prošlih vremena.

Samsung

Foto: Samsung/Promo

Budući da svakodnevno koristite Google i njegove servise, nas svom Samsungu odmah aktvirate Google Meet i sa dragim prijateljem prelazite na HD video poziv. Prvo malo pretresate aktuelne događaje, a onda se vraćate na priče iz nekih "lepših vremena". Na pomen imena drugih dragih ljudi, zajedniči konstatujete da vam tehnologija koju upravo koristite omogućava video pozive u kojima može da učestvuje veliki broj ljudi. To vam daje ideju da za vikend pozovete na piće i ostale "ortake iz kraja" gde god da se nalazili.

Samo što ste završili razgovor, oraspoloženi, otvarate Gmail aplikaciju i starim drugarima šaljete mejl sa pozivom za Google Meet druženje za vikend.

Upisujete plan za vikend u Google Calendar, završavate kafu i krećete kući, dok vam na pamet padaju pesme koje ste sa drugarima iz detinjstva slušali u kraju i na kućnim žurkama, na velikom starom kasteofonu zbog koga ste celu prethodnu nedelju zajednički skupljali pare za baterije.

Pretražujete YouTube dok čekajte autobus, pa se setite koliko ste se glupo, pre samo nekoliko nedelja, osećali dok ste to isto radili na starom telefonu, kada pustite pesmu pa morate da držite telefon u ruci sa uključenim ekranom. Sada je vaš novi Samsung S20 integrisan sa Google Play Music servisom, pa omiljenu muziku možete nesmetano da slušate odvojeno od videa.

Samsung Galaxy Note20 Ultra serija

Foto: Samsung

I dok preslušavate hitove koji vas vraćaju u srednju školu, na pamet vam pada da napravite par fotografija i koji selfi, baš na onim mestima gde ste sa ekipom "blejali" pre 15, 20 godina, pošto su vam sva ta mesta na putu do kuće.

Odmah ih dodajete u Google Photos i šaljete drugarima, uz komentar da vas je baš ta pesma podsetila na ono kada ste baš tu na ćošku kod gimnazije sreli maturantkinje iz IV4, koje su vam rekle da ste za njih još klinci. Sledeća je bila ona što ste je zajedno pevali kad ste na zidu zgade sa fotografije crtali grafit omiljenog kluba, pa vas je onda komšija jurio kroz dva bloka zbog žvrljotine ispod njegovog prozora.

Samo dva sata je prošlo od kako ste umorni napustili kancelariju posle napornog i stresnog radnog dana, a na to ste već potpuno zaboravili. Vraćanje u nestašluke iz mladosti, potpuno je odagnalo sav teret dnevnog ritma odraslog doba.

Ulazite u kući i, sa osmehom na licu, shvatate da za vaše odlično raspoloženje najzaslužniji, pre svih, vaš najbolji drugar iz gimnazije, a potom i ništa manje važni, vaš novi Samsung S20 telefon i više nego korisne Google aplikacije.

Samsung S20

Foto: Samsung

Naravno, i ranije ste znali da su najvažnije Google aplikacije i servisi nešto bez čega se nijedan Android pametni telefon ne može zamisliti, ali ste tek sa novim Samsungom S20 shvatili punu vrednost njihove integracije.

Sve najvažnije Google aplikacije standardno su dostupne na svim Samsung pametnim telefonima. One im, u šta ste se upravo uverili, omogućavaju da se zaista pokažu u najboljem svetlu.

Podrška koju moćnim Samsung uređajima, bilo da je reč o premijum modelima Galaxy Note20 i Galaxy S20 serije ili drugim modelima iz Samsungove izuzetno bogate ponude, pruža Google, sa svim svojim aplikacijama i servisima, omogućava ovim pametnim telefonima da svojim vlasnicima ponude maksimum korisničkog iskustva, kako u radu tako i u zabavi.

Pa ako vam je do sada i bilo svejedno telefon kog proizvođača ćete izabrati ili koje aplikacije ćete dobiti instalirane na svom novom uređaju, ovog popodneva ste se definitivno uverili da su Samsung i Google dobitna kombinacija - kako u ovom trenutku, tako i u budućnosti!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA