Huawei ima novi pretraživač uz koji ćete lako pronaći svaku aplikaciju koja vam je potrebna

Dovoljno je u pretraživač uneti naziv tražene aplikacije i potom odabrati filter Apps

  • 3
Huawei Foto: Promo

Kupci nekog od modela nove Hauwei P40 serije pametnih telefona, prvi su se upoznali sa Petal Search pretraživačem, koji na tim uređajima dolazi unapred instaliran kao vidžet na početnom ekranu telefona. Svim ostalim korisnicima pretraživač je dostupan preuzimanje putem Huawei AppGallery prodavnice aplikacija.

Inovativni Petal Search je sve što je korisniku potrebno da bi na svom novom Huawei telefonu imao sve aplikacije koje želi da koristi. Pretraga i preuzimanje aplikacija veoma su jednostavne.

U potragu za željenom aplikacijiom krećete unošenjem njenog naziva u Petal Search pretraživač. Koji god pojam da ste naveli, Facebook, Google Maps ili Whatsapp, na primer, rezultati će se pojaviti na ekranu vašeg telefona.

Izbor dobijenih rezultata pretrage možete suziti odabirom filtera Apps. Potrebno je još samo da kliknete na "Install" i željena aplikacija će se ubrzo naći na vašem novom Huawei uređaju, potpuno spremna za upotrebu.

Važno je napomenuti da Find Apps uvek navodi aplikacije iz više izvora, kao i poreklo samog izvora, pa korisnik tako uvek može da bude siguran da je njegova pretraga apsolutno bezbedna.

Find Apps vidžet Petal Search pretraživača korisniku, takođe, omogućava pretraživanje vesti, fotografija i drugih informacija, u zavisnosti od izabranog filtera, direktno sa početnog ekrana uređaja.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    23. septembar 2020 | 13:42

    Huawei funkcioniše dosta dobro, sem par sitnica kao što je npr car go aplikacija. To je za sada jedina zamerka.

  • Stevan

    23. septembar 2020 | 15:28

    Zar je dosad drugacije pretrazivao!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA